tiistai 22. toukokuuta 2007

Kas kas kassia

Suuressa Käsityölehdessä oli kuva kassista, johon ihastuin, mutta vasta ehkä kolmannella silmäyksellä. Pitihän sellainen sitten ruveta väsäämään. Vähäks oli himmetä, että oli tota himmeetä 'kultakangasta' kaapissa. Se kun on kuulemma tämän kesän yksi muotiväreistä. Ja sitä kangasta riittää vielä moneen kassiin. Pikkusen löpsö pussukka tästä tuli,mutta kelpaa mulle.


Joku ehkä katsoo, että on tutun näköistä kangasta. Kyllä, juu. Se on sitä samaa sadetakkikangasta, josta tein sen koiran sadeviitan taannoin muinoin. Vuoriksi löysin kangasnäytepalan vuodelta nakki. Vähän oli naftisti, niin että kumpaankin kulmaan piti laittaa lisäpalat, vaan eipä tuo tahtia haittaa. Ohjeessa ei ollut sisätaskuja, vaan laitoinpa nekin. Kännykkätasku on toisella puolella. Elläimellistä menoa.

2 kommenttia:

Saritos kirjoitti...

Sä oot kyllä ihme nainen!!! Sulta se onnistuu vaikka ja mikä.. Mahtava kassi! Löysin yhden kivan myssyn ohjeen enkä tajua siitä mitään joten ehkä pyydän sulta konsultaatiota. Kiva tehdä jotain kun lähdetään ajelee pohjoiseen viikkoa ennen juhannusta. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Saritos puhuu täyttä asiaa! Anna koneen surista ja puikkojen kilistä, sinun vauhdissasi ne kyllä pysyvät mukana.