maanantai 2. heinäkuuta 2007

Solveigin Vots häppenink-paketti


Todistaakseni, ettei Vots häppenink ollut mitään huuhaahäppeninkiä ilmoitan, että Solveig on saanut pakettinsa. Vähän luvattoman kauan se mietintämyssy hiosti päänahkaani ja hirmumyrsky Henrik velloi sahanpurujani ennenkuin keksin mitä Solveigille tekisin. Kun sain väkerryksen valmiiksi, jouduin päivä tolkulla odottamaan fotokrafiseerausta kun meitin 'röökkynä' oli ottanut kameran mukaansa mökille. Kameran saatuani painelin laatikolle hakemaan namusia yhteispotrettiin väkerryksen kanssa. Olin nimittäin ostanut namuset jo valmiiksi ja vannotin porukoita, että 'Näitä ei sitten syödä!' Vaan mitä kummaa? Joku herkkupeppu oli vetäissyt patukan parempiin suihin ja avannut pussin niin, ettei pohjalla luurannut kuin kaksi mustaa kaverusta. Joopa joo. Kaikesta huolimatta tarinalla on onnellinen loppu. Nyt paketti sisällyksineen on saapunut Solveigin hellään huomaan.Väkerrys siis paljastui solmuhuiviksi. Tein siitä reilun kokoisen (minä kun oon tämmöinen pätkä se näyttää isolta) ja turkoosi väri valikoitui siksi koska Solveig kertoi värimaailmansa olevan aika sininen. Alla olevassa kuvassa vielä lähempää helma jossa helmet luuraa.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kaunis huivi ja ihania nuo helmet reunassa.
Mä en tiedä, miksi et saa vuodatuksen kuvia näkymään. Mulla ne näkyy hyvin niin omassa kuin muidenkin blogeissa. Ehkäpä se on vain joku hetkellinen vuodatuksen ongelma, niit kun tuntuu aina silloin tällöin olevan.

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä vielä lisäämään, että namuset pääsivät täälläkin ahneisiin käsiin ja hävisivät melko sukkelaan. Sic transit etc...

Hartiahuivi on kylmäpelkoisen parhaita aseita. Virkkaus ei lisäksi ole mun laji, joten virkattu hartiahuivi ilahdutti kovin. Värikin on pirteä.

Hyvää kesän jatkoa ja kiitos vielä kivasta paketista, joka tuli ihan kotiovelle asti. Lastenhoitaja oli häkeltynyt, että mikähän merkkipäivä nyt olikaan. :)

Solveig

Saritos kirjoitti...

IIIIIkkkk miten ihana huivi!!! *kuolaa*. (tommosenkin tahtois sanoo silmien halu) Sun pitäis tulla tekee analyysi miksi mun baretista tuli ihan pipå vaan... :D

MysteryKnitter kirjoitti...

How lovely! So pretty work! And what a bright color! Keep up the good work!