torstai 27. maaliskuuta 2008

Enhän mää koskaan ja nyt taas

Ei mun näitä pitänyt tehdä. Tein kumminkin. Totesin näes, että Poikasella on hääpäivä. Jotain lahjusta ajattelin tehdä. Kun keksin mitä teen piti ostaa lankaa. Kun miniän lahjus oli melkein valmis, vain muutamaa lärpykkää vaille huoliteltu, lanka loppui. Piti ostaa lankaa. Kun lankaa jäi ajattelin tehdä myssynkin. Lanka loppui kesken. Purin pois.

Pojan pipoon piti ostaa lankaa. Kun en vähään aikaan ollut tehnyt tätä pipoa en muistanut kummalla ohjeen silmikkamäärällä niitä olin ennen tehnyt, tein isommalla. Tuli liian suuri. En purkanut. Ostin lisää lankaa ja tein uuden. Tässä ne nyt sitten ovat Lohikäärmehuivi ja Jacques Cousteau-pipo

Lahjukset eivät siis ehtineet ajoissa hääpäiväksi. Kun viikkoa myöhemmin piti lähteä kylästelemään ja viemään niin miniä tulikin kipeäksi, joten ei viety. Huvissa on lankana Novitan Mambo. Ei ehkä paras lanka tähän malliin, on hieman kovahko. Silmukoita loin 122, mutta olisi voinut olla vähän enempi. Cousteau- pipossa lankana Novitan Tennessee.

Tässä vielä lähikuva soljesta jotka olivat ensimmäisessä elämässään puupallo, manikyyritikku ja verhorengas. ;)) Katsotaanpas saataisko me nää huomenna menemään oikeille omistajilleen.

1 kommentti:

Andra kirjoitti...

Ihanan värinen lohikäärmehuivi :)