tiistai 29. huhtikuuta 2008

Jotain valmista

VIHDOINKIN. Kyllä se kauan kesti ja oliko vaiva sen arvoinen. Siis, että vuodattaa verta, hikeä ja kyyneliä saadakseen valmiiksi näin yksinkertaisen neulomuksen? ;) Mutta muuhun ei aivokapasiteetti ole tällä erää riittänyt.


Näistä tuli tälläiset Aspiriini-säärystimet, jotka ulottuvat nilkasta vesirajaan asti. Mainoksessahan kehoitetaan ottamaan jalkojen särkyyn aspiriinia. Minä päätin ottaa säärystimet ja lämpimän kaurapussin. ;O Aika hassusti nuo värit asettuvat valmiissa säärystimessä. Ensin näytti tulevan raidalliset, mutta sitten nuo värit pyörähtävät kun säärystin alkaa leventyä ylöspäin mennessä.


Lankana on Lanett ja puikot nro 3. Mallia on vaklattu jostain Modasta, mutta silmukoita ja puikkoja on säädetty langan mukaan.


Tässä vielä pari kuvaa pihan kukista, jotka ovat parhaimmillaan parhaimmillaan. ;)

2 kommenttia:

elli kirjoitti...

Heippa! Ihanat sivut sinulla!

Mikä muuten mahtaa olla tuo sininen, tähtimäinen kukka josta on kuva tuossa ylempänä? Se on joku kevään ensikukkija, koska meillä on samanlainen pihamaalla mutta en tiedä sen nimeä..

santra kirjoitti...

Hei Elli. Kiitos kommentista. Tuo kukka taitaa olla sinikevättähti. Niitä on pihallamme vain pieni pläjäys yhden marjapensaan alla, mutta ans kattoo ny, kun syksy tulee iskee varmaan taas kauhia sipulikukkavillitys. ;O