perjantai 5. syyskuuta 2008

Rose- ja Bluebell-kesäpipot

Tyäkaveri pyys et mää tekisin jonku pipon tyttärentyttärelle kun kaupast ei löytyny miäleist. No määhän kävin heti kiinni tohon Rose-pipon ohjeeseen. Ihastus oli suuri kun aikanaan näin ton pipon, vaik aattelin etten mää varmaan koskaan ja nyt kumminkin.


Niinhän siin sit kävi kuin aina, kun uutta yritän värkätä et takkust oli alku. Kolome kertaa alotin ennenku uskoin et ei ollu mun laskuis vikaa. En saanu silimukoita täsmäämään lierin kavennuksen jäläkeen vaan aina oli yheksän liikaa. Onks kellää ollu samaa onkelmaa? Numeroallerkisena en osannu laskeekaan montako silimukkaa ois tarvinu olla, jotta jälelle jäis se 98. Sit mää jo kyllästysin valakosella alottamaan ja alotin vaaleenpunasella iliman lieriä ja tein sen jäläkikäteen. Tosin kavennukset ja lisäyksetkin meni ensin keturalleen tos pipos ylöspäin mennessä ennen ko hiffasin miten ne saa kohalleen. Sit ku toi vaaleenpunane onnistu, nii sit tiätenki mää tein sen valakosenki, mut alotin lieristä. Ihan ei sattunu silimukat vieläkään kohalleen kun jäi kolome ylimääräistä, vaan en tahtonu ennää purkaa ja kaventelin ne sit sinne jonnekin. Mut vaaleenpunasen lieri röpeltyy kauiimin vaik on väärin tehty.


Ohje: Ulla 02/05
Lanka: Novita Wool
Puikot: nro 3


Mul tuli viäl kauhee hinku tehä tost kirppikseltä ostetusta turkoosista langasta yks pojan pipo ja niin mä tein. Turkoosi lanka on Ibiza (en tiä kenen tekemää enkä mee kattoon ku Ukko nukkuu siin vieres) ja vihree on Novitan Bambu.


Että silleestä tämmönen postaus ja koska tulee seuraava en tiä. Nääs Ukolla alako kesäloma ja me painutaa huamena mutkasta tiätä näkymättömiin. Jos meinaa meikä pääsee ylös sänkystä, ku on tullu liikuteltuu kakskytä kottikärryy multaa eessuntaas ja istutettuu pari perennaa. Vähäks on käjet ku apinalla, huitelevat polovissa asti. Onkelma o ny se et mitä käsitöitä ottaa mukkaa, ku tuntuu et kaikki lankat pitäs ottaa nii vois ronspiraation syttyessä tehä mitä se käskee. Jos en ny kumminkaa ja valakkaisin vaa jottain. Silirimpsis vaa.

Ei kommentteja: