lauantai 22. marraskuuta 2008

Myssytys osa 2

Seuraavaksi puikoille tarttui oranssia Aino-lankaa. Ja kuinka ollakaan Mario-myssy alkoi jälleen muotoutua. Koristeen keksiminen aiheutti pään vaivaa ja yrittelin monenlaista, jotka kuitenkin purin ennenkuin Jellona pääsi häkistä ja hyppäsi koukulle ja neuloihin. Idean sain oikeastaan noista silmistä, jotka olin ostanut sukkia varten. Sattumoisin (!?) oli varastossa samanväristä ohuempaa lankaa, josta tein lapaset, kun olin ensin tehnyt harjoituskappaleet. Niissä halusin kokeilla palmikoiden tekemistä ja tuollaiset niistä tuli.


Myssy: Mario-myssy (blogista Jatta soheltaa)
Lanka: Novitan Aino
Puikot: Nro 5, pyöröt ja sukkapuikot
Lapaset: 'oma' malli
Lanka: Novitan Nalle
Puikot: Nro 3 sukkapuikot


Nämä lapaset ovat ne harjoituskappaleet. Ensimmäiset lapaset varmaan ehkä viiteentoista vuoteen? En ollut koskaan tehnyt tuollaista kiilapeukaloa, joten piti hakea oikein ohje miten se tehdään. Jos joku näkee peukaloissakin palmikkoa, niin ei näe väärin. Sain jostin syystä halun kokeilla voiko peukaloonkin tehdä palmikkoa, näköjään voi. Myssyn kanssa kuvassa oleviiin lapasiin en palmikkoa peukaloon laittamut. Voin ilokseni ilmoittaa, että Jellonalle on uusi kotikin löytytnyt. Se muuttaa miniäni huomaan, mutta en voi antaa sitä vielä ennenkuin olen neulonut kaulahuivin. Mallin olen jo löytänyt ja haluan ainakin kokeilla sen tekemistä, vaikka minulla ei olekkaan 18 silmukkamerkkiä, itse asiassa ei ensimmäistäkään. Hoituiskohan asia langanpätkiä apuna käyttäen... kokkeillaanpa tuonnempana.

2 kommenttia:

Saritos kirjoitti...

Auivan ihanat!!! Mini-Ä on varmasti onnesta soikeena... :D (ite ainakin olisin)

Satu kirjoitti...

Hei Santra! Tosi ihana myssy ja lapaset. Eksyin tänne blogiisi ja huomasin, miten paljon kaikkea muutakin ihanaa olet saanut aikaiseksi.