lauantai 13. joulukuuta 2008

Hepsin huivi

Alunperin tästä piti tulla Clapotis-huivi, mutta kun mää olin alottanut sen varmaan viis (toista) kertaa katsoin parhaammaksi mennä siitä mistä aita on matalin. Kyllä mää sitten viimein periaatteessa tulin ymmärtämään(!??), miten se clapotis tehdään vaan laiskuuttani ja kun muut työt painoi päällensä (mitä ihmettä) luovutin toistaiseksi siltä osalta. Mutta vielä mää sen ohjeen kesytän. Periaatteessa huivi alotetaan kulmasta ja ensin kummassakin reunassa lisätään silmukoita ja kun on tarpeeks levee toisessa pualessa edelleen lisätään ja toisessa aletaan vähentää ja pudottaan silmukoita, joiden viereiset silmukat on neulottu kiertäen niin, ettei rupee repsottaan ja kun on tarpeeks pitkä päätellään. Simppeliä eiks totta. ;)
Sitten mää bongasin Hepsin tekemän huivin ja kun se näytti niin kivalta mää aatelin, et kyl tää käy vara-clapotiksena ihan täyrellisesti.


Malli: Ihan vaan huivi (blogista Hepsin höpsötyksiä)
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3,5
Koko: noin 20x158cm

Tää oli simppeli ja kiva neuloo siitäkin huolimati, että mää monasti sekosin silmukoissa ja jouvuin purkamaan, enemmän kun sen viistoista kertaa.


Tässä sitte koko Jellona-setti, jota oli sanoisinko mielenkiintoista kuvata ihan issekseen käsivaralta. Suurin osa kuvista meni deletointiin kun ei sihtaus osunu kohalleen. Ny se sit oottaa matkustusta Mini-Ä:lle ja kyllä hää sen kelepuuttaa kun tossa skypeteltiin ja kuvan lähetin, sano jotta söpö on.

2 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Tulipa jellonasetistä kiva :)

Hepsi kirjoitti...

Onpas kiva setti!
Ja kiva, että sait minulta inspiksen!