maanantai 19. lokakuuta 2009

Nyt niitä tuloo!!

No niitä neuleita meinaan. Tossa taannoin muinoin horisin tuosta Rosebell-pipo-ohjeesta etten saanut silmukoita täsmäämään ja niitä jäi ylimääräisiä. Amatöörimäinen moka, jonka vain tosi blondi 'osaa' tehdä. Tein silmukan lisäyksen neulomalla silmukan kahteen kertaan ja se olisi pitänyt tehdä viidennestä eikä kuudennesta silmukasta. Hei haloo. Nyt tein sen varmuuden välttämieksi nostamalla silmukan kahden silmukan välisestä lenkistä ja nou proplem. Ei mitään vikaavikaavikaa. Siksi ajattelin tehä niin monta pipoa, etten vaan vahingossakaan unohda enää ikuna kuunaan päivänä miten tuo pipo tehdään. Tosin lierit tein jälkeenpäin kun pipo oli muuten valmis koska silloin kun tein pipoa ensi kertaa sain aloittaa ja purkaa lierinkin monta kertaa enkä nyt halunnut enää päätäni vaivata sillä asialla.


Kaksi pipoa on nyt valmiina vaikka kyllä kolmattakin tein mutta siitä loppui lanka kesken ja pitää vähän pähkäillä sillä sitä lankaa en enää saa, se on nimittäin on ostettu kirppikseltä.


Näissä kuvissa on mallina nukke jolla leikin pienenä likkana. Jos ihmettelette miksi sillä ei ole ripsiä ja se on muutenkin kärsineen näköinen ei varmaan tarvitse sanoa sen enempää kuin että minulla oli kaksi pikkuveljeä. Toiselta nukelta ne ruojat rikkoivat silmiensulkemismekanismin kun halusivat tutkia miten se toimii!?


Ohje: ULLA verkkolehdestä (mutta en saanut nappia lisättyä)
Pia Tuononen:Bluebell ja Rose (02/05)

Lanka: vp. Novita Luxus Cotton, vihr. Bambu,
aniliini Ibiza, t.vihr. Mayflower Cotton (kummatkin kirppikseltä)
Puikot: 3,5 sukkapuikot

Puikoilla on taas pipoa mutta ei tätä Rosebell'iä vaan innostuin kokeilemaan jotain ihan muuta, mutta sattuneesta syystä jouduin purkamaan melkein alkutekijöihinsä kun huomasin virheen. Jotta kilkutus jatkuu ja ompelukonekin on pikkusen surissut suoraa saumaa.

Ei kommentteja: