perjantai 2. heinäkuuta 2010

Kävinpä kirppiksellä


Tai oikeastaan kahdella ja tässä on saalis molemmista. No, ei pahakan. Langat ja nauhat on toiselta ja kangas ja narut toiselta (paitsi pyykkinaru) kirppikseltä. Kuinkas sattuikaan lanka ja kangas olemaan aika saman väristä.


Pyykkinarut ja pikku narukerät kuuluvat samaan projektiin, joten ne ansaitsevat päästä samaan kuvaan. Mutta mitä niistä on sitten tulossa onkin eri asia ja se nähdään tuonnempana. Vinkkinä voin kertoa että siinä tarvitaan virkkuukoukkua. ;)


Ja kuinkas mää satuinkaan sortumaan tämmöiseen pörhelölankaan!? No voihan. Mutta niitä kattellessa ja hiplatessa tuli VISIO. Samoin kun keltakukkaista nauhaa tiiraillessa.

Nyt täytyy toivoo ja pistää kädet kyynärpäitä myöten ristiin että ehtisi tehdä noita käsitöitä. On menny aika tuolla pihan puolella ja sen myötä puutarhaplogia päivitettyä ahkerammin. En mää silti sadetta toivo, jatkuis vaan nää lämpimät että aurinko paistais kunnolla hihaan. Sit mää voisin vaan istua ahterillani varjossa ja virkkailla tai neuloa. Siinä ei tuu liian hiki eikä saa auringonpistosta. :D :D :D Kivaa kesää vaan kaikille, toivon mä.

1 kommentti:

Lime kirjoitti...

Odotan innolla mitä tulee pyykkinarusta!