lauantai 4. kesäkuuta 2011

Järjen veit ja minusta orjan teit

Otsikolla ei sitten ole mitään tekemistä noitten sukkien kanssa. Kaikki on vain faktaa ja fiktiota. ;)

Mut nääs kun tossa yks ilta hyppäsin autoon, Miäs ajo ja Likkalapsi takapenkil, rupesin hoilottamaan tota piisii urku auki nii ilosesti, vaa eikös mitä, kohta alko kuuluu takapenkiltäki järjen veit ja minusta orjan teit. Ja heti perään et 'äitiiiii...eeeiiih!!!'. Tää ei varmaan nääs kuulunu Likan suosikki piiseihin ja eikä varmaan nääs halunnu hoilottaa noin iltapuhteella mitää sekopoltsipiisei. Mut minkäs teet ku joskus joku soitanta tarttuu ku pikaliimal enneku ehtii silmääs räpäyttää.

Niin elikkä siis kutasin sukat.


Malli: Novita Talvi 2010, naisen neulotut pitsisukat malli 80, s. 93.
Lanka: Novita 7-veikka
Puikot: Nro 3.5

Olipa muuten hirmiän vaikee kuvata tota värii, karmeen räikee, vaikka muuten ihana väri onkii, eikä siis kummosempii kuvii ny oo tarjolla. Jos meinaan et meinaan postata nää edes joskus. Eikä siis mun jalkaan vaan jolleki joskus, koskapa isot on.


Tosta piisistä viel sen verran, et ku oltiin päästy asettumaan kotiin niin Likkalapselta tuli tekstiviesti: 'Mikä se laulu oli mitä kotimatkalla hoilasit??!! Mää unohin ja ärsyttää.' Lyhyt se on muisti kun kananlento kanan poikasellakin joskus.


Tää kana taitaa jatkaa ny harjotuksii.

PS. Ai niin. Ja seuraavan piisin sanat menee........ feel better, feel good, feel wonderful......

3 kommenttia:

Paksu Leidi kirjoitti...

Kas kummaa... Meillä täällä soi sama biisi ja mä hoilasin mukana just lauantaina..!! ja taisin vissiin muutaman tanssiaskeleenkin ottaa siinä samalla. Tosin ilman villasukkia.... ne on mulla vielä lankana kaapissa! Sama väri muuten!

santra kirjoitti...

Paksu Leidi: Juu tänään mun korvamatona on ollu Erinin Vanha nainen hunningolla, vaik EN oon vanhan nainen (en ainakaan tunnusta), enkä oo koskaan ollu hunningolla, ainakaa miten laulussa tarkotetaan. Mulla on aina vaan sama mies, eikä yhtään harmita. <3

Paas ny kutoen tolla värillä nii saat seuraavas Neulomos näytellä hehkeit sukkii. ;D

-iinu- kirjoitti...

Ihanan pirteät pinkit sukat:)
Olen ihan heikkona nykyään pitsi- ja palmikkosukkiin. Itselläni on puikoilla nyt valkoinen pitsisukkaneule...

Ja tuo voimakas pinkki väri on muuten hankala kuvattava, ihan samaa mieltä;)