perjantai 10. helmikuuta 2012

Turun sinappia vai pötkökakkaa?!

Tadaaa!
Kovin kauaa ei tämä Kelo-lanka ehtinyt homehtumaan varastoissani ennenkun joutui puikoille. Tarkalleen ottaen vain keskiviikosta lauantaihin, taisi tulla ennätys. :) Mutta oli ihan pakko ottaa puikoille jotain aivotonta neulottavaa, kun tuli nuo taitoluistelu EM-kisat ja niitä piti töllöttää ihan simona.


Hieman harmitti siinä neuloessa et miksei tää lanka ois voinu olla valkoista, niinkun ohjeessakin. Kun sitä lankaa veteli kerästä neuloessa, se näytti siltä et ois sinappituubista pusertanut kuvioita matolle..... niin tai sitte sitä toista vaihtoehtoa. :D

Justiina, missä kaulin?
Ohje: DROPS Snow White
Lanka: Novita Kelo (edit. lankaa meni 800g eli kahdeksan kerää)
Puikot: Nro 8 ja 7 resoriin

Tarkoitus oli tehdä tämmöinen kotipaita vilukissalle ja mielestäni  tällä kerralla sitä sain mitä tilasin (oho, rasti ruttuun). Ja mitä tästä opin? Sen että  mikään työ ei valmistu tarpeeksi nopeasti, oli puikot sitten kuinka paksuja tahansa. ;D
7 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Mun mielestä keskiviikosta lauantaihin on aika nopeasti :) Toiset kutoo yhtä villapaitaa 2 vuotta :D
Hieno ja varmaan lämpönen vilukissan villapaita!

Effi kirjoitti...

Apua, mä tein koko kisojen ajan yhtä sukkaparia:D Ihanan lämpimän näköinen neule!

santra kirjoitti...

Kiitoksia vaan molemmille.
Tarkoitin kyllä että ostin langat keskiviikkona ja puikoille ne pääsi lauantaina. Että kyllä sitä kutomista pariiksi viikoksi silti riitti. :) Tännään sain viimeset kierrokset vetastua.

Mira kirjoitti...

Väärinkäsitys siis :) No, pari viikkoakin on aika nopeasti silti :)

Paksu Leidi kirjoitti...

Täytyy myöntää, että saat kyllä väristä kuin väristä oikeen nättiä. Sopii sulle tosi hyvin. Kaunis malli.. Ja pari viikkoo on tosi lyhyt aika.. Multa löyty tässä yks päivä kaapista puolivalmis neuletakki, jota alotin neulomaan 15 vuotta sitten..!!!!!!!!!!!!!!! (Meinaan kyllä tehä sen valmiiks ja käyttää..)

darkangel1981 kirjoitti...

tuo kelo on tosi kivaa ainakin virkata, miltä se tuntuu puikolla. On kyllä ihanan lämpöisen näköinen tuo paita. Montako kerää meni lankaa:)

santra kirjoitti...

Hupsista. Olinpa unohtanut mainita paljonko lankaa meni. Minulla riitti kahdeksan kerää eli 800g, juuri niin paljon kuin vyöte sanoi puseroon menevän. Ihan mukavaa neulottavaa lankaa tuo oli. :)