maanantai 22. lokakuuta 2012

PIENTÄ SISUSTUSTAKyllä täällä vielä käsitöitäkin tehdään, mutta ajattelin postata nämä pienet sisustushommelitkin, kun olen niihin niin tyytyväinen.
Olen etsiskellyt tovin tuollaisia seinätekstejä. Jotkut ovat aika hinnakkaita. Näissä oli kaunis fontti ja nappasivat tämänhetkiseen tunnelmaan. Vähän piti askarrella, että sai ne nätisti tuohon takan piippuun. Irtosivat heti raameistaan, kun taustapaperia alkoi irrottamaan.
 

Isäntä oli ottanut varastosta löytämänsä pari lautaa ulos, aikomuksena pistää ne takkapuiksi. Toinen niistä oli kauniisti harmaantunut, joten sahanpuruni alkoivat heti raksuttamaan. 
Eipä aikaakaan, kun jo naputtelin kaksi naulaa seinälle, viisi lautaan ja kerran peukaloon.


Varastossa oli näitä vanhoja ruostuneita metalliesineitä ja niistä tuli seinälle ´taulu´.

Vanhana hevoshulluna voisin sanoa: 
MII LAIK ;D.
3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kivoja ideoita! Oon yrittäny ettiä itelle tollasta kivaa vanhaa heppakamaa jota sais sitten joskus laittaa ehkä omaan tulevaan talliin, mutta en oo toistaiseksi löytäny kuin aisakellon..

santra kirjoitti...

Tuli tuossa mieleen, että mulla ois muutakin kirppikseltä löytynyttä heppakamaa, jota vois postailla ihan huvikseen, jos jotakuta sattuis kiinostamaan. Ehkä joku päivä sais aikaiseksi.

Purppura Perhonen kirjoitti...

Ompa hyvä että ehdit laudan pelastaa polttopuiden joukosta!!! Tosi hieno taulu tuli!!! Eksyin blogiisi, kun googletin reunavirkkausta :D :D