maanantai 22. huhtikuuta 2013

Topi on lohikäärme


Saatuani ensimmäisen neulepaidan Topille valmiiksi klik 
alkoi minun ja Topin emännän mielikuvitus laukkaamaan ja tässäpä sen ensimmäinen sovellus.
Hihii, mihin se mielikuvitus ihmiset viekään (lentoon Puff lohikäärmeen kanssa).
Käytin tässäkin sitä Dropsin hyväksi havaittua ohjetta klik koiran norjalaisneuleesta,
 mutta muokaten hieman koska lanka on paksumpaa.


Lanka: Drops Big Fabel (neule), Novita Martta-lanka (selän ja hännän kolmiot)
Puikot: Nro 4 ja 4,5


Täytyy sanoa, että tällaisen pikku neuleen tekeminen on koukuttavaa. Kolmas neule on Topille jo syntymässä. ;D Nyt alkaa kyllä kevät tuulet puhaltamaan ja pihahommat sen myötä. Saas nähdä miten sitä saa puikkoja kilkuteltua. Yritetään parasta pelätään pahinta. :D

Ihanan aurinkoista kevättä kaikille!

3 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Jeeeee, Topista tullu lohikäärme. Kavahtakaa kaikki te, jotka pidätte itseänne SUURINA koirina! Topi julistettakoon näin kulmakunnan suurimmaksi lohikäärmeeksi.

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.