sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Höpinää tötteröön

... eli mitä muuta tuli viikonloppuna valmiiksi.

Ensin uudistin yhden ikivanhan kulahtaneen kylpypyyhkeen ja tein siitä kolme käsipyyhkeitä. Ajattelin, että kangas ei ihan vielä lattiarätiksi joutaisi. Nuuka pitää olla ja kierrätystä harrastaa vaik'en Laihialta olekaan kotoisin.



Sitten sain päähäni tehdä yhden hartiahuivin ikäänkuin läksiäislahjaksi ihmiselle,joka on ehkä muuttamassa pois paikkakunnalta. Ensin siitä oli kyllä tulossa ketjusilmukkakaulahuivi, mutta kun se ei näyttänyt mielestäni kivalta purin pois ja aloitin uuden. Sitten tietenkin lanka loppui kesken ja piti käydä vielä lauantai aamuna kiireen vilkkaa ostamassa yksi kerä lisää (olen siis sortunut ostamaan kolme kerää uutta lankaa, kun varastoista ei löytynyt sopivaa... ;( ) Onneksi sain huivin valmiiksi iltaan mennessä, kun saaja oli tulossa kylään miehensä kanssa. Lahja olikin mieluinen, koska hän sanoi sen olevan ihanin lahja, jonka oli koskaan saanut.



Näiden lisäksi vielä yksi laukunraato muotoutui oikeaan olotilaansa, kun sain sen kasattua. Laitettua sangat ja vuorin sekä virkattua kukat koristeeksi ja ommeltua helmet. Laukku on menossa tädilleni, joka on jäämässä eläkkeelle.



Tässä vielä kuvaa sisuksista. Hempeetä sen olla pittää. Sisällä on kolme sivutaskua joissa voi säilyttää kaikkea tarpeellista.



Nyt sormet taas syyhyää päästä käsiksi seutaavaan työhön.....

Ei kommentteja: