tiistai 6. toukokuuta 2008

Kirppistarjontaa

Käytinpä vanhempiani asioilla tuossa päivänä muutamana. No, kun lähellä sattui olemaan kirpputori kysäisin isältäni haluaisiko hän käväistä siellä. Isäni kun on sellainen osto- ja myynti-ihminen, tai pikemminkin osto ja jos hänestä joskus aika jättää perilliset voivat perustaa jäämistöistä osto- ja myyntiliikkeen, tai pikemminkin myynti. ;) Mitään kun äiti ei saa pois heittää, jos joskus joku sattuu tarvitsemaan. Ja jos joskus jotain sattuu tarvitsemaan, kannattaa ensin kysyä isältä sattuuko hällä olemaan, vaikka jotain kummallisia työkaluja. Hänellä usein on. Enivei kumminkin. Tarttui siellä meikäläisenkin käsiin kankaita.


Heti alkuun täytyy tunnustaa, etten kuolemaksenikaan muista, miksi ihmeessä ostin nuo alimmaisena olevat vihreät verhot. Varmaan jossain hetkellisessä mielenhäiriössä. Silloin ne vaan näytti tosi mahtavilta kankailta. Ensinnäkin en yleensä pidä vihreästä. Vihreä vaan ei ole minun värini. Toiseksi ne ei missään tapauksessa sovi kotiini mihinkään huoneeseen verhoiksi. Ei edes tyynyiksi. Ja vaikka tekisin niistä laukunkin, en tiedä käyttäisinkö??? Tjaah, tais iskee päällensä Villeenin vilosofia, kun halvalla saa pitää ostaa vaik'ei tarviskaan.
Sain inspiraation uudistaa puutarhakaluston pehmusteiden päälliset ja tuosta sinisestä kankaasta aion tyynyjä tai jotain. Pehmusteiden päälliseksi se on mielestäni liian tumma ja yksivärinen. Jotain raikkaampaa saisi olla. Kangasta on noin kolme metriä, joten siitä tulee kyllä muutakin kunhan keksin.
Turkoosi on valmis verho, jolla aion uudistaa olohuoneen ilmettä ehkä syksymmällä. Päällimmäisen kankaan löysin ensimmäisenä ja jotain siitäkin tulee sitten joskus.


Ja kuka voi vastustaa halpaa lankaa? Väri ei oikein iske näin katsottuna, mutta hei 50 senttiä kerä. Ostin koko pussin eli 20 kerää. Tää ei tietenkään ollu kirppis ostos.


Keltä pääsi just livahtamaan suusta, ettei yleensä pidä vihreästä. Muttä TÄSTÄ minä pidän erittäin paljon. Tämä on parhaillan koukulla, ei vaan ole tulossa itselle ja lanka taitaa kulua kaikki tähän. Mutta jos löytäis lisää tätä väriä niin mikä ettei. Mikä tästä lopulta tulee selviää sitten kun se on valmis. Niin, niin ja se jakku on edelleen puikoilla.... jooopah.....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentista blogiini :) Mulla juuttui silmät noihin kukkakuviin. Itse asun niin pohjoisessa, että täällä ei paljon kukkia vielä näy. Lumet on nipin napin vasta sulaneet. Kylmääkin on ollut tätä päivää lukuunottamatta koko viikon. Ehkäpä se kesä tulee tännekin joskus...