torstai 31. heinäkuuta 2008

Älä tee väkisin, hae isompi vasara

Helteellä saattaa lämpö kumahtaa päähän ja silloin voi alkaa nähdä harhoja. Jos on vaikka aavikolla ja kärsii nestevajauksesta, voi tulla visio jostain kylmästä ja viileästä. Niinkun esimerkiksi talvesta, lumesta ja villasukista. NO, en ollut aavikolla, olin pohojanmaalla eikä siellä ollut oikeastaan huh hellettä, mutta vision sain villasukista.


Puikot olin ottanut matkalle mukaan, mutta en lankaa. Eipä aikaakaan kun nappasin kerän kainalooni kaupassa käydessäni. Visio oli nimenomaan kokonaan valkoisista sukista. Vaikka hieman itseni kanssa väänsin kättä väristä lankahyllyä hipelöidessäni, valkoinen veti sittenkin pitemmän korren.


Valmiit sukat eivät vastaa ihan mielikuvaa minkä olin saanut. Varsista tuli liian pitkät ja vähän löpsöt. Ja pörhelö osuuskin olisi saanut olla 'tiukempi'. Arvelutti jo tehdessä tuo varsi, mutta en sitten kuitenkaan halunnut purkaa (sattuneesta syystä tunsin olevani hieman allerginen tuolle purkamiselle shaalin teon jälkeen ;o). Ajattelin tekeväni uudet, jos valmis sukka ei miellytä.


Malli: Oma
Lanka: 7-veikka
Puikot: Nro 3, kun muita ei sattunut olemaan mukana
Virkkuukoukku: Nro 4

Kuten huomaatte, sukat ovat isot, mutta en ajatellutkaan niitä omaan jalkaan. Uusiks meni, vaan en kuitenkaan meinaa tehdä niitä isommalla vasaralla vaan ottaa vähän paksummat puikot.

Ei kommentteja: