perjantai 10. heinäkuuta 2009

Hei, se ompelee Osa2


Käväisinpä Sinooperissa ja sieltä tarttui mukaan kaikkea pientä ja tarpeellista sälää. Ja vihdoin löytyi myös nuo pyöreät kassinsangat, joita olen hakenut omalta paikkakunnalta joka paikasta, mutta 'ei oo'-ta on myyty kaikkialla. Niiden lisäksi siinä on kellon viisarit ja numerot, krakeerausaine sekä Tilda-kankaita ja nauhoja, jotka pääsivätkin heti tosi toimiin.


Nimittäin totesin, et mää tartten jonkun kivan kesäkassin. Vähän isomman kuin se pussukka jota nyt oon käyttäny. Koko on noin 35x33cm. Päälliskankaana käytin jotain vanhaa hieman käytössä kulunutta istuimenpäällystä ( joka oli jo poistetu käytöstä, mutta säilytetty 'jos vaik joskus tarttis'-vileeninvilosofialla).


Koristeena vanhaa pitsiä ja Tilda-nauhaa, sisällä Tilda-kangasta. Ja ettei jäis epäselväksi, et on ihan kotona tehty on sisätaskun suussa merkki homemade. Kyl kai tän pussukan kans voi lommoo lähtee viettään?


Nyt vaan tuppais uusii ajatuksii toisista kassinpussukoista, mut ei taija ehtii tekemään. Harmi. Menee hyvä ronspiraatio hukkaan. Hauskaa kesää kaikille ja aurinkoo ja lämpöö!

Ei kommentteja: