torstai 29. marraskuuta 2012

Tuubi duubi uudestaan

Toistan itseäni. 
Oli ihan pakko sada tehtyä tämä tuubi/lenkkihuivi.
Ostin Seppälästä tunikan ja siinä olevan punaisen raidan väriset sukkahousut. Kotona äkkäsin lankojani katsellessa, että mätsää noin suurin piirtein väreihin.
 
Lankana Novitan Teddyä, vanhaa väriä nro567 sekä jotain paksua tuntematonta. Vyöte on hävinnyt. Tai oikeastaan purin kaksi epäonnistunutta pipoa, jolloinkin vuodelta nakki ja muusi. Lankaa jäikin jonkin verran. Siitä vois tulla vaikka.... yllätys yllätys, pipo. 
 
Tässä on 20 silmukkaa, neulottu ainaoikeaa kaksi kerrosta teddyllä ja kaksi tuntemattomalla ja kummallakin joka toinen kerros kaksi langankiertoa puikolle. Puikkokoko nro 8.
Koko noin 23cm x 135, menee kaksi kertaa kaulan ympäri. 
 
Mii laik. 
Kummasti häviää nuo vaaleanpunaiset kumisaappaat tuohon lumeen . Ihan kuin leijuisin ilmassa, vaik'en höyhen olekaan. ;)  
Niin, että ihanaa. Meillä on lunta, edes vähäisen.
Topakkaa torstaita kaikille.
Seuraava neulomus on päättelyä vaille valmis. Oho! 

4 kommenttia:

Paksu Leidi kirjoitti...

Viitaten edelliseen kommenttiini...se oli siis "Tubi!"..eikä "not tubi"..
Kiva väri, tykkään punaisesta. Itselläni on tekeillä (=se on: kesken..!!?)punaisesta Teddystä jakku. Jaa-a, koskahan valmistuu....Kun sekoittaa keskenään kaksi ohjetta, niin tulee mutkia matkaan. Nähdään!

Jokke kirjoitti...

Muhkea tuubi, värikin on hot!

santra kirjoitti...

On se jännää, mitä seltä lankalaatikoista löytyy, kun vähän kaivelee. Kiva,ettei tarvinnut aloittaa työtä kaupan kautta. OHO, meninkö sanomaan noin?

santra kirjoitti...

Kyllä näissä uusissakin teddy väreissä on joitain ihania sävyjä. Tekis mieli.... vähän... uups