perjantai 1. toukokuuta 2009

Kirppislöytö


Määhän kävin maanantain kirppiksel ja sorruin niihin kankaisiin, jotka esittelin aikaisemmin. Kaks päivää mää mietin, kun jäi pari jutskaa vaivaamaan. Ei ois kantsinu miettii ois pitäny mennä heti takasi tai soittaa. Joku oli vieny sen puupään takasin kottii, ku ei ollu menny kaupaks. Siis tyhjensi tiskinsä. Ois ollu hiano antiikkine modistinpää tai siis se muatti vai mikä se o, jossa se venyttelee niit pipoi eiku hattui. No, mut tää puukämmen ny ainaki sit siel oli.


Aattelin, et sitä vois käyttää tällee näin, ku esittelee lapatuksii, joita on tehny. Täs o mallina mun tytön toissa talvena iha ite tekemä lapane. Värit iha omast pääst. On sil kyl pariki ja likka o käyttäny niit ahkerast. Puukämmen on kyl isompi ku lapane, mut hälläks välii, on ainaki helpompi kuvata irtohanduu ku lapasii omis käsis.

Tää ku oli vähä aikaa koton pöyväl nii joku vitsikäs ohikulkija oli pistäny sen näyttämään kansainvälisii käsimerkkejä, mää arvaan kyl kuka, mut en taija kertoo....

1 kommentti:

kaisumaisu kirjoitti...

Juu jotenki uskon et puukäsikin helposti taipuu kansainvälisiin käsmerkkeihin;). Tai sillai ainaki meilläki kävis, jos mulla vastaava ois:). Määki tarttisin sellaisen puupään. Jos semmoinen ois, niin ehkä ei mun kaikista pipoista tulis liian suuria ku vois sovitella välissä:). Kiitos paljon logi-tunnustuksesta!