lauantai 9. toukokuuta 2009

Tuunausta

Oikeestaan tää on tehty jo aikapäiviä sitten tää tuunaus. Mutku, mutku se on mielestäin ollu jotenki kesken. Helma on liian kirkas ja siitä puuttuu jotain. Mää koitin sovitella siihen vaik' minkälaista koristusta vaan ei natsannu ei sitten mikään, joten mää luavutan ja annan nyt olla ja otan puseron käyttöön. Täst tuli nyssit tämmönen.

ENNEN:

Eli otetaan kirppikseltä ostettu vanha collegepaita, joka on vallittu yksinomaan kuvan takia (mussa on siis myäs vähän heppapöpin vikaa... tartunta on saatu jo nuarena ja on krooninen vaik'en ratsastaakaan enää... mut ehkä joskus viälä...). Sen jäläkee saksitaan jonkun vanhan Modan kaavojen mukaan sik ja sak ja ommella surrautetaan ja saadaan tämmönen tuatos.

JÄLKEEN:

Helema lyheni entisestään, kun käytin resorin kaula-aukkoon, joten piti keksiä joku ratkaisu siihen. En löytäny saman väristä kangasta ja aattelin sitte, että otetaan se väri tosta kuvasta. Piäni sävyero on, mut olkoon. Tää on vaan kirppiskamaa. En oo koskaan oikeen tykänny raglahihasta ja en tullu nytkään sen ystäväksi. Jotenki se ei vaan istu mun päällä nätisti, enkä tiiä miten korjata. Pahaks onneks leikkasin toisenkin puseron samalla kaavalla ja kangas siinä ei ole yhtä joustavaa, kun tuo resori ja joten kaulus ei istu ollenkaan hyvin. Mun täytyy purkaa se miättii viälä miten sen korjaan. Jep jep.

Ei kommentteja: