torstai 7. toukokuuta 2009

Miniälle sukkii


Miniä sanoi tarvitsevansa parit sukat, niinpä tein töitä käskettyä, vaik'ei käskettykään vaan nätisti pyydettiin. Toiset sais olla varrettomat ja toisissa vois olla pitkät varret. Mää sitte kotona pähkäilin minkä värisii sukkii alkaisin tekemään ja tsiikailin lankavarastoja ( miks ne varastot ei yhtään pienene vaik koko ajan teen jotain :O ). Tämmössiin sit päädyin.


Malli: Perus
Lanka: Novita Polkka
Puikot: Nro 4

Ei ois kantsinu tehä helmineuletta jalan päälle noin kirjavassa langassa. Näyttää entistä sekasemmalta. No nytpä selkis sekin, ettei enää tarvii koittaa. Toisten sukkien värii funtsin hieman pitempään, kun mua ois houkuttanu oranssi lanka, mut olin just aikasemmin tehny Miniälle oranssista langasta myssyn, myssyn, kaulahuivin ja lapaset. Niin ja sitte oli viel se hartiahuivi. Sit mua alko vähä niinku vihertämään, kun luontokin jo viheriöi hennosti.


Malli: Novita Syksy 2007 ekstra Palmikkosukat ohje nro 3
Lanka: Novita 7-veikka
Puikot: Nro 4


Tykkään tästä sukanmallista kovin. Nyt kun käytin paksumpia puikkoja silmukat riittää, eikä haittaa, ettei niitä kavenneta nilkkaan mentäessä. Toivottavasti sopii Miniän jalkaan. Tosin ajattelin jos sittenkin pohkeessa on liikaa kireyttä voin lisätä mallikertaan kuusi silmukkaa, kun lisään tuohon pitsineuleen molemmin puolin silmukan niin, että siinä on kaksi oikeata silmukkaa.

Eipä tässä sen kummempia. Pihahommat sen kun jatkuu.

Ei kommentteja: