torstai 22. maaliskuuta 2012

Junky Styling

 Lainasinpa kirjastosta tämän hirrrveän inspiroivan kirrrjan, haittaakse? Lukaisin sen hotkaisten ja en ole raaskinut luopua siitä, vaan lainannut aina vaan uudestaan Nyt on sit pakko postata tää juttu niin kauan kun on vielä aikaa. Että joillakin on noin paljon ideoita! Silmä lepää noissa vaatteissa, vaik'en ihan kaikkia pukisikaan päälleni. Ei ois pokkaa. Jos joku viel sanoo et kierrättäminen on tylsää niin se ei tiedä mistä puhuu.


Katsokaa nyt vaikka näitä miesten puvun takeista tehtyjä luomuksia. Vasemman puoleinen on tehty takkien kauluskäänteistä. Huimaa!


Tai sitten tämä, kauluspaidoista tehty kesämekkonen. Söpö vai mitä?

 Oli siellä mukana myös kravateista tehtyjä toppeja ja kauluspaidoista tehtyjä puolihameita.

Tässä on takki käännetty ylösalaisin ja siitä tehty lyhyt pusakka.

Entäs tämmöinen pikkumusta. Ommeltu miesten pukujen hihoista. :)


Mukana oli myös muutama vinkki miten voi itse tehdä omaa Junky Stylingiä. Esimerkiksi tämä housujen yläosasta ja t-paidan helmasta tehty sepalustoppi. Hauskaa sanon minä. Tämä kirja on saanut pienet harmaat aivosolut hyrräämään ja pörräämään ja avannut eteen uusia huimia näkymiä. Ajattelin että voisin ainakin ihan pienessä mitassa kokeilla jotain itsekin, kunhan saan aikaiseksi. Eikä tää oo vitsi vitsi, haittaakse?

7 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Tuo kirjahan on just se, mitä olen kaivannut. Minulla on kaapillinen vaatteita tuunausta varten, mutta en ole vaan osannut aloittaa uudistamista :)

santra kirjoitti...

Sama vika rahikaisella. ;D Ois paljon ideoita, kun vaan sais tehtyy. Ja sen verran taitoa et joku onnistuis, ettei into lopu epäonnistuneisiin tekeleihin.

Pirjo kirjoitti...

Ihanan mielenkiintoisen tuntuinen kirja. Pitänee käydä kirjastossa kurkkimassa. Blogissani on sinulle tunnustus =)
http://violettiajavillalankaa.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

santra kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta. Tuo on kyllä semmoinen kirja, jonka vois hommata omaankin kirjahyllyyn ja hakea sieltä sitten tarpeen vaatiessa inspiraatiota.

Viffala kirjoitti...

Ihana blogi. Eksyin tänne ihan vahingossa ja piti katsoa kaikki samalta istuimelta.

santra kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi ja tervetuloa uudelleenkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos alkaa tuunaamaan vanhoista uutta, niin miksi noinkin paljastavia ja miniä ? Missä noita voi käyttää? Ihan hirrrrveitä!