keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Sottakokki Viime aikoina on ollu energiat aika vähissä, niinpä on tullut syötyä karkkia ja juotua kahvia enemmän kun pitkiin aikoihin. Siksipä ei tarvinnut kuin nähdä kuva  MIRAN  (ohje löytyy linkistä) kaurapuolukkamuffineista ja tuli ihan pakottava tarve saada niitää itsekin. Kaivelin pakastinta ja pelkkien puolukoiden sijasta sinne eksyi myös punaisia viinimarjoja ja karpaloita. Makealle perso kun olen niin.... olis voinu olla vielä makeampaa. :D Mutta hätä tapauksessa noihin voi laitta kuorrutetta tomusokerista.


Samalla kun hain kaapista noita muffinivuokia totesin että olen niitäkin hamstrannut monta pakettia ja mistä syystä. No, kun ne oli niin kivan näköisiä. Erttäin järkevää, eikö totta. Mutta kyllä no värilliset on pirtsakampia kuin pelkät valkoiset. Onneks niitä vuokapaketteja ei sentään ole koko hyllyllistä. En meinanut malttaa odottaa että sain muffinit ulos uunista. Pistin kahvin porisemaan ja söin heti kaksi. Nam.

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Unohin muuten omaan ohjeeseen laittaa, että ripottelin muffinssien päälle pikkusen fariinisokeria. Pelkäsin, että ne ois kirpeitä, mutta eipä ne onneks ollukaan. Fariinisokerista tuli silti kiva väri pääälle :)

santra kirjoitti...

Huomasin sit jälkeen päin et siinä päällä on jotain, mut olin jo heittäny pullat uuniin, joten se siitä. ;)