keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Suunnitelmia

Sain ystävältäni ystävällisesti kasan kankaita, joita hän ei itse tarvitse. Kiitos Paksu Leidi !!!

 Ensinnäkin verhokankaita........ 
Toiseksi muita monenlaisia kankaita.....
 Heti alkoivat pienet harmaat aivosolut hyrräämään, mitä näistä voisi tehdä. Verhokankaista voisi tulla kivoja mekkoja, itselle tai sitten jollekin tyttöselle. Näistä toisista puseroita, hameita, housuja.... liian monta mahdollisuutta, ja sitten.......

..... pongasin uuden Ottobren ja sai lisää pohdittavaa....

 Lehdessä oli ihana malli vintagemekkoon, vai oisko tuo liian tyttömäinen viihdevuosien kynnyksellä elävälle äkäiselle äm....... ööö, tota ei ku..... no, jos viiskytluku on vintagee niin silloin taidan olla minäkin. ;D ;D ;D. Otetaas uusiksi, oisko tuo liian tyttömäinen vintage ikäiselle lehtokurpalle?? Täh, tää ei nyt taija skulaa tää tekstinkäsittely, kun nuo sormet näpyttelee ihan omiaan. Mutta kumminkin esimerkiksi tuosta verhopinosta päällimmäisestä kankaasta voisi tulla tällä mallilla ihan kiva kesämekko, vaikka lehdessä oleva kangas on kyllä syötävän suloinen tuossa mekossa.

Niin ja jotta ei totuus pääsis unohtumaan mulla pimahti joku hempeyshyökkäys päällensä kesken kauppareissun ja oli ihan pakko ostaa noi langat, sukkiin itelle. Vaikka tällä hetkellä kaikki mun käsityöprojektit etenee niin tuskastuttavan hitaasti, että pitäisi saada joku turboahdettu inspiraatio päälle. Saiskohan sitä ostettuu Elloksen katalogista tai Ikean postimyynnistä.......?

7 kommenttia:

Anja/Amalia48 kirjoitti...

Ni' mut hiljaa hyvä tulee ja hyvin suuniteltu on puoliksi tehty....eikö;).
Pistä vain kone surraamaan ja kesän tullen sitten helemat heilummaan.....eihän myö vielä ikäloppuja olla....no enpä tijäkkään kuin nuori leidi siellä on, mutta kumminki.....antaa palaa vaan;).

Askartelin itte kirjoitti...

Kauniita kankaita, eikun ompelemaan:)

Mira kirjoitti...

Ihana mekko..

santra kirjoitti...

Noita suunnitelmia on kyllä enemmän kuin ehtii tehä. Mulla on kaapillinen noita kankaita, joten saapi aika lailla polkasta ompelukoneella, että sais ne vähenemään. ;)

santra kirjoitti...

Juu-u, toi lehti oli melkein pakko ostaa tuon mekon takia. Ei sillä etteikö siellä muutakin kivaa kaavaa olisi.

santra kirjoitti...

Pitäis löytää vielä se inspiraatio. Missäköhän se luuraa, toivottavasti sillä ei oo kevätväsymystä. :)

Paksu Leidi kirjoitti...

Mua alko täällä ihan jännittää..!!!! Ett mitä niistä tuleekaan.. Ihanan kivaa jännitystä!