sunnuntai 25. maaliskuuta 2007

Töppö tekee töppösiä

Ystävästäni Ylikeittäjästä ollaan leipomassa mummia. Hän pyysi, että tekisin töppöset ja peiton. Töppöset sainkin valmiiksi, mutta kuvat niistä epäonnistuivat surkeasti joten niitä ei siis nähdä tässä (.. miten se olikaan sata mokaa...). Olisi pitänyt tarkistaa kuvat isommalta ruudulta ennenkun vie töppöset pois. No, oppirahat on maksettava eikös juu. Sitten mielessäni heräsi kysymys, että minkähänlaisin töppösiä tulee erilaisista langoista? Heikkona luonteena annoin kiusaukselle heti periksi. Selvyyden vuoksi sanottakoon, minä en tarvitse töppösiä, koska minulla EI ole pieniä lapsia. Tämä siis kuuluu 'hulluilla on halvat huvit'-osioon.


Nämä tein Novitan Kolibri-langasta. Varret ovat hieman erilaiset.


Tässä kaksi kaveria Novitan Samos Lollipop ja Samos-langasta.


Keltaiset ovat Satu-lankaa ja turkoosit neuloin kaksinkertaisesta Lanett-langasta.


Tämä lanka löytyi äidin kätköistä ja on mitälie-lankaa. Sitä oli juuri töppösten verran. Niin, että tämmöstä kaikkee hauskaa se neulehulluus saa ihmisen tekemään. ;)

Edit: Töppösten ohje löytyy Susannalta. Olen vain muokkaillut sitä puikkojen koon ja lankojen suhteen sekä joihinkin töppösiin tein erilaiset varret.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia töppösiä :) Olisiko sinulla ohjetta niihin? Meillä on kurssikavereiden kanssa menossa projekti, jossa neulomme sairaalaan synnytysosastolle ja keskolaan vauvantöppösiä. Itse en oikein ole pieniä töppösiä neulonut ja ohjetta olen etsiskellyt, mutta en ole onnistunut löytämään sopivaa.

MysteryKnitter kirjoitti...

How lovely work! Keep it up.