tiistai 3. heinäkuuta 2007

Sotta ja Pytty seikkailee

Onks' kellään ikuna kuunaan päivänä käynyt niin, että suht' uuteen puseroon on tullut tahra joka ei lähde pois kirvelilläkään? Käsi ylös jos on. No heti joku blondi tuolla huitoo kaksin käsin. Se haluu antaa pari vinkkiä.Tässä ensimmäinen pusero johon roiskahti ja pirskahti. Leikkelin fleesestä sydämiä kun olin niin hempeellä päällä. Ne on ommeltu kiinni Novitan Colori virkkauslangalla. Osa sydämistä peittää osa koristaa.Tämä toinen pusero lojui kaapin pohjalla pari vuotta ennenkuin löysin vapaavirkkauksen. Virkkuu on tehty yhtenä 'pötkönä'. Isosta rinkulasta on aloitettu virkattu ketjusilmukkaa ja palattu takaisin. Tehty väliin levennyksii ja kavennuksii ja muuta härdelliä. Iso rinkula peittää ison tahran ja sen yllä oleva pienempi rinkula pienemmän tahran. Kaikki muu on räpellys koristusta. Kaipa näitä nyssit voi vielä käyttää. Ovat ainaki puhtaamman näköisiä.

Vain tahroja puserolla älä siis suutu ei niistä asiat miksikään muutu. Ei se, että meillä oli tilkkumme eikä se että, meillä oli virkkuumme... No nyt blondilla pomppas. Menee pilaamaan hyvän laulun..... ;)

7 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Hyviä ideoita, tykkäsin kovasti tuosta vapaavirkkauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kivoja ideoita!!
Sulle on haasten blogissani!
Hanna

Anonyymi kirjoitti...

Olen paikkaillut farkunpolvia vastaavalla tyylillä. Yksi- kaksi kuviota paikkaa ja pari koristaa...riippuen peitettävän pinnan laajuudesta ;D

Anonyymi kirjoitti...

Apujoukot tönivät... meni nimikin väärin ;D

Unknown kirjoitti...

Kiv avinkki, tuolla yksi uusi paita tahraisena odottaa nyt sitten muutosta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Toki loistoidea, mutta mä olen kyllä kaikki tahrat saanut pois fairylla :-D

MysteryKnitter kirjoitti...

Oh what a lovely idea!