keskiviikko 12. syyskuuta 2007

No ku... Mut ku... Ei ku...

No ku tuli tehtyä tommonen hartiahuivi yhelle ystävälle. Mut ku en löytänyt semmoista ohjetta, jonka olin alunperin aatellut, niin yhdistelin sitten ideoita parista muusta vähän muokaten. Tommonen siitä sitten tuli.Tässä lähikuva rehuista... ei ku siis kukista.. noin tuossa.


Taannoin neuloin yhdet rusettisukat toiselle ystävällein. Mut ku niistä tuli oikea blondin tuotos. Mikä mättää? Sama lanka, samat puikot ja sama määrä silmukoita, kun hänelle tehdyissä sammakkoprinsessasukissa ja niistä tuli ISOT? Justiinsa. Teinpä sitten uudet. Nyt vaan turkoosi on vaihtunut vihreäksi. Että-jotta-jos-vaikka nää ois sopivammat. Nyt rupes muuten pukkaamaan muutakin sukkaa. Kohta näette. :0

2 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Oi että kun on taas kauniit sukat!

Sarita kirjoitti...

Tänne eksyin pitkästä aikaa.. Nuhanenäisenä täällä surffaan nää ihanuudet jalassa! Ylläri oli tää vihreä väri turkoosin tilalla mutta se on osoittautunut hyväksi. En oo osannut oikein pitää mitään vihreää päällä vähään aikaan mutta nyt se tuli jotenkin luonnostaan kun oon pakkomielteinen sävy-sävyyn pukeutuja, huomaamattani jopa näin kylppärirempan aikaan, ja vielä kipeänä! :D Kiitos ihanista sukista, taas..