keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Vanhoja pitsejä ja karseeta tikkiä

Pyyheliinavaihde jäi päällensä. Kaivelin varastoja ja löysin vanhoja pitsejä, jotka olin saanut jonakin vuonna ennen suurta nakkisotaa. Muistaakseni yksi tädeistäni on virkannut ne. Ostaa päkäsin sitten tota 'rotteeta' määrämitan, mutta kun aloin ommella pyyhkeitä, mitaksi paljastui summan mutikka ja piti käydä ostamassa lisää. Pesasin kankaan ennen ompelua ja kuivasin kuivurissa ja siitä tulikin ihanan pörhelöistä. Ommellessa onnistuin katkaisemaan kolme neulaa kun kulmakohdat olivat niin paksuja. Sen lisäksi taistelin koneen kanssa ylälangan kireydestä. Ei auttanut vaikka veivasin säädintä edestakaisin. Vaan onneksi se ei pahemmin näy tuossa valkoisessa.


Tästä se lähti, sanoi Annikki Tähti.


Ja tällaisia niistä tuli. Pyyhkeitä tuli kaikkiaan kuusi kappaletta.

Loppukevennykseksi vielä pieni pojan pipo, ehkä noin 1-vuotiaalle. Näin tallaisen jossain blogissa ja matkin heti kun se näytti niin kivalta. Ajattelin antaa sen työkaverin pienelle pojalle, joka syntyi kesäkuussa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitosta kiitosta! Pitääkin tulla tänne sitten katsomaan sitä kun aika koittaa :D

Heheh kuulostaa jotenkin tutulta tuo ompeluosuus, mutta ihania pyyhkeitä olet saanut aikaan. Tykkään varsinkin kun pitsit on "värillisiä" :)