keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Suolaajan paketti

Nyt on löytänyt paketti perille Häh ja Kääk-osion tiimoilta. Ja kaikki meni onneksi ehjänä määräpaikkaansa. Sisus muotoutui tämännäköiseksi.


Oheistarvikkeiden värit löytyvät kaikki tuosta mukista. Vihreä, sininen ja oranssi. Oranssi ei ehkä noin kirkkaana kun langassa, mutta kumminkin. Ajattelin, että tuo Kutojapupu-muki kuuluu kaikkien kunnon kutojien välttämättömyys hyödykkeisiin. ;) Niinpä en voinut vastustaa kiusausta hommata sitä itsellenikin. On se vaan niimpal ihana. Tee maistuukin mukista erittäin hyvältä Dallas-pullan kera, jota parhaillan mutustelen.


Mitä kuuluu käsityörintamalle tällähetkellä niin täytyy tunnustaa ettei oikein mitään. Mikään ei edisty eikä valmistu. On havaittavissa energia vajetta ja siksi pullaa ja karkkia on kulunut melkein..... ei nyt ihan päivittäin, mutta..... no olkoon, kun tarkemmin ajatellaan niin päivittäin, joko karkkia tai pullaa. Kohta olen itsekin pullapitkona. Pari viikkoa kun vielä raataa kokovartalohiki pinnassa niin sitten pitäisi alkaa helpottamaan. Kyökkipiian hommat kun on tuommoista hikeä ja likoa, Uppo-nallea lainatakseni. Vapaanpia päiviä odotellessani päivitin ulkoilupukuni. Jos tulis ulkoilutettua uutta paremmin kuin vanhaa. ;) Siitä oli seurauksena uutta tarpeellista neulottavaa. Uusi ulkoilupuku tarvitsee välttämättä uuden pipo-huivi-lapas-setin. Mieluiten kaksi. Harmaan ja vaaleanpunaisen. Koleita päiviä varten siis. Niitä varmaan on tänäkin kesänä, luulen ma.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit tuossa lähettämässäsi paketissa:). Ja kiitoksia, mielelläni olen taas takaisin täällä blogimaailmassa:).

Suolaaja kirjoitti...

Kiitos vielä kerran ihanasta paketista!