sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Nysse lähti käsistä


Meinaan et valmiiks tuli. Tytär halusi pikku boleron, mutta kaupasta ei löytynyt mitään sopivaa. No, ei muuta kun tilaus äidille. Eikä mikään kiire kunhan vaan heti ois valmis. Yötä myöten värkkäsin, jotta ois valmistunut. Ei siinä mitään jos kaikki olisi mennyt piirrustusten mukaan. Vaan tietysti se 'murmelin-laki' iski jälleen. Eli se, että jos joku voi mennä pieleen se menee pieleen. Toisen hihan valmistuessa katselin miten se oli jotenkin kumman näköinen. No, näyttäähän se kummalta jos hukkaa matkalla 10 silmukkaa johonkin. Ei muuta kun purkuun ja aloittamaan alusta. Lopputulos olisi mielestäni voinut olla siistimmän näköinen. Mutta tytär, joka on milliville vaatteitten suhteen, kelpuutti tuotoksen.


Ohje: Moda 3/2007 Pikkubolero juhlaan
Lanka: Novita Samos
Puikot: 4,5

3 kommenttia:

Piikuli kirjoitti...

Aivan ihana bolero! Oisko mitään saumaa saada tuo ohje? :) Olisin enemmän, kuin ikuisesti kiitollinen.

santra kirjoitti...

No, nyt ois kyl semmonen mahollisuus että voisin monistaa sen ohjeen sulle, jos haluat laittaa osoitetietosi mulle sähköpostiin santloora@dnainternet.net niin pistetään Kusti polkemaan. :D

Amber kirjoitti...

Hello! I love this bolero. I've been trying to find the pattern with no luck anywhere. Would you be able to send me a copy? I would be so grateful. Thank you! (Sorry--I don't know very much Finnish. But I do enough to understand what the co-driver says in rallying! Haha!)