sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Ufon tuunaus


Mitä voi tehdä tyttären aloittamasta kesken jääneestä kaulahuivintekeleestä??? Nimittäin jos alkais purkamaan sais käteen vain värikkäitä langanpätkiä. Kaulahuivi on virunut laatikossa ainakin vuoden ja se on uutan pitkä, sanois mun ukkoni. No, nyssit mää sain aatteen tehdä siitä sukat ja niistä tuli tälläiset.


Varret on sitä kaulahuivia ja resorin ja jalkaterät neuloin samoilla väreillä kuin huivissakin on ja sivuista virkkasin ne yhteen. Tytär ainakin tykkää. Ei oo kuaa kun hän pyysi tekemään jotkut kivat sukat. Jos nää ny ajais sen asian. Tuli tämmöset äiti/tytär-yya-sukat.


Varret on neulottu 3,5 sukkapuikoilla ja terät kolmosilla. Kaikki värit on Novitan 7-veikkaa. Näiden sukkien jälkeen jäi vielä pätkä kaulahuivia ja siitä tein sitten lyhyempivartiset sukat. Niistä tuli isommat ja ne onkin neulottu kokonaan 3.5 puikoilla.


Sitten vielä pari kuvaa jossa ei ehkä selittelyt auta....munhan ei nääs pitänyt ostaa lisää lankaa (taaskaan)..... mutku mää törmäsin alekoriin..... ja toi turkoosi piristi mun silmää, toinen muuten vaan ja pyöröpuikot tarviin sit ku kolmiohuivi laajenee, ai nii olihan niitä toisetki pyöröt.. ( joojoo, seliseli, puhhuu taas ku ruuneperi)


Sit mun ystävä varotti menemästa yhteen kauppaan ja sit mä kumminki menin... ja nääkin suorastaan hyökkäsi kimppuun ja halusi mun neulovan niistä villatakin ku tuli mielee yks ohje....(jota mää sitte kotoon hain kaikista mun lehistä niinko ois hengenlähtö kyseessä ja sit se oli siinä ensimmäisessä lehessä se ohje....) Nyt mää sit ymmärrän miks mun lankavarasto ei yhtään vähene vaik' kuinka yrittää tehhä jottain. Juu, elämäni motto, lissää lankaa vaik' livettäis.... ;o

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Onpas ihanan pitkät varret ja pirtsakat sukat! Jännittävät. Tuli mieleen tuosta lankojen hamsteroinnista, että mulla on tapana "tarvita" kaikkia ihania askartelu/tuunaus/taiteilu tarvikkeita mitä kaupassa nään, ihan vaan kun niitä voi joskus tarvita....! Kun saisin joskus suollettua käsien läpi sen tuunaustarvikeläjän, mutta ei... kun lisää kertyy kaappeihin jatkuvasti. Viimeksi ostin lajitelman lasihelmiä, koska tyttöjen nukkekodista puuttuu kristallikruunu!!
Joten se on ihan normaalia tässä suvussa, jatka vaan samaan malliin ;)

santra kirjoitti...

Kiitos Minna. Lohduttavaa kuulla ,että se onkin sukuvika, joten sillehän ei voi mitään jos se on jo geeneissä!? Mietin vaan mitäköhän mieheni sitten sanoo, kun pieni vaatehuone on täynnä lankaa... ;O

Kirsikka kirjoitti...

Aika hauskat sukat tuli. Hyvän "uusiokäytön" keksit kaulahuiville, ei voi muuta sanoa.