sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kolmas kerta toden sanoo


Että tämmönen tappaus tällä kertaa. Kuten kuvasta huomaa en ole noita puuosia tehnyt ite vaan kävin perjantaina hamstraamassa Tiimarin tyhj... ei kun jäi sinne sentään jotain. Edellisen postauksen kisut ja lintupönttökin on samasta paikasta. Harmi vaan tuli heti luova tauko, koska kieputtelin jo kaikki varaamani metallilangat näihin töihin.

Sivumennen sanoen täytyy mainita, että nyt kun istun tässä koneen vieressä laiduntaa peura tuossa kymmenen metrin päässä talosta. Se ketale on käynyt pomppimassa jo kaikki mun kukkapenkitkin ja napsinut marjapensaiden latvoja. Tarkemmin katsoen niitä on ainakin kolme peuraa. Ja toinen sivumennen, pupujussi on kalunnut omena puun 'kuu-luuksi' eli rangaksi. Että tämmösiä eläviä patsaita meidän pihassa koikkelehtii.

Ja varsinaiseen 'aasiaan': Kaksi näistä risuröistä on löytänyt jo uuden kodin. Toisen annoin ystävälleni ilahduttaman kevättä (se missä oli kisut) ja toisen vein kivoille naapureillemme (tämän) ja jätin ovenkahvaan roikkumaan, kun eivät olleet kotona. Koira vaan puhutteli oven takaa. Nyt täytyy mennä ulos jatkamaan risusavottaa ja pukea enemmän päälle että tarkenee.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa taitava risutöiden tekijä! Ihania juttuja ja kestävät tuulet ja tuiskut! Mullakin on risukranssi ollut jo kolmatta vuotta.Välillä sisällä ja välillä ulkona!Täytyy tunnustaa,että ei ole omatekoinen,vaan lahjaksi saatu!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita risutöitä olet tehnyt!! Myös tekemäsi käsityöt ovat ihania.

minnap kirjoitti...

kauniita,itsekin vois niitä vääntää.tosin kävin keräämässä pajuja ja niistä pitäisi jotain kivaa tehdä...