maanantai 9. maaliskuuta 2009

Mää osaan tehdä peppuplätsin...

... sanoi veljentyttäreni ja näytti miten se tehdään. Samalla opin minkälainen on mahapläts ja selkäpläts. Kivaa kun voi oppia aina uusia asioita. ;) Mutta ei taitais onnistua meikäläiseltä rennosti suorilta jaloilta aina kyseiselle ruumiinosalle, riippuen mikä pläts on kyseessä. Se tietäis akropaatille (lue naprapaatti) töitä. Vaikka olisi kyllä houkuttelevaa nähdä naprapaatin ilme kun hän kysyisi, mitä tapahtui ja mää vastaisin, no kun mää tein peppuplätsin.....

Ai niin mennään varsinaiseen asiaan. Noilla meitin lapsukaisilla.. uups oho eiku au... poijjalla ja vaimollaan on taas hääpäivä (lapsia ne on kumminkin vaik oisivat eläkkeellä sanoo isot tytöt). Vuasi on vierähtännä noin vaan napsahtamalla ja siitä johtuen kiireellä aloin väsätä jotain lahjanpualeista. Vähän epäsuhtaisesti meni kun toisella on ihan tavallista vaan ja toisella vähän helmeilee. No, mut kumminkin tömmöstä värkkäilin Poijjalle.


Ohje: Novita Kevät 2005
Lanka: Novita 7-veikka (tummarusk.), Jussi (vaalea)
Puikot: 3,5

Ohjeesta voisi sen verran sanoa, että kun koitin tehä 42 koolla pohkeesta tuli huisin leveä, ympärysmitta 40 cm. Hoikempi pohkeiselle riittää pienempi silmukkamäärä, niinkun poijjallenikin vaikka jalan koko onkin jotain 43 paikkeilla. Ja jatkossa voisin muistaa tehä tota resoria vieläki enempi nii pysyis paremmin sukka ylhäällä. Miniälle väsäsin sitten tämmöisen hartianlämmittimen helmeineen.


Ohje: oma
Lanka: SandnesGran Kitten Mohair (huivi), Lanett (reunus)
Puikot: nro 7
Virkkuukoukku: nro 4

En muistanut punnita paljonko meni lankaa, mutta Kitteniä meni kerä ja reunukseen ehkä puoli kerää. Helmetkin unohtui laskea, mutta yksi 25g pussi riitti, ehkä 150 tai jotain.


Tässä vähän lähikuvaa ja alla näkee huivin mallia, että ihan tommonen simppeli vaan. Oranssi väri on aivan ihana aurinkoinen ja keväinen ja raikas, omasta mielestä ainakin. Toivottavasti Miniäkin tykkää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta, Mahottoman nättiä ovat kyllä. Kauniit väritkin.
Minä kanssa totesin tässä yks päivä, että vaikka vanhimmainen täyttääkin 19 niin myös hän on vieläkin äitin pieni tyttö :)..Joo, no tyttö ei välttämättä tuosta lauseesta tykkäisi ;)

Sarita kirjoitti...

Ihana toi miniän huivi!!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tulin vastavierailulle, mukavaa kun löysit blogiini! Ihanan bolerohuivin olet tehnyt ja helmiä värkännyt vielä helmaan (minullakin on tulossa kohtapuoliin yksi helmijuttu.)Piipahdanpa toistekin!

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi mikä värisävy ja malli yleensäkin huivissa. Kyl kelpaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä hartialämmitin!