lauantai 13. kesäkuuta 2009

Tietokone sanoi poks

Oltiinpa melkein viikko pimennossa kun sähkökatkon seurauksena tietokone pimahti. Tai oikeastaan se ei inahtanutkaan katkon jälkeen kun yritettiin pistää se päälle. NO, onni onnettomuudessa se korjaantui yhdellä uudella osalla. Muuten ois tullu suru puseroon kun kaikki kuvat viime- ja tältä vuodelta ois hävinnä kuin 'piaru saranaan'. On hyvin järkevää vain ajatella siirtävänsä ne levykkeelle... joskus.


Mut ei täs hätiä mitiä. Kattokaas mikä mul on nyt käsis. En voinu nääs millään vastustaa kiusausta ostaa tätä kirjaa.


Lainasin tän kirjastosta taannoin, tais olla vuoden vaihteessa ja nyt kun mä keksin yhen työn minkä voisin tehdä täältä, en jaksanut odottaa saavani sitä kirjastosta kun se oli lainassa aina vaan.


Se milloin on sitten jotain valmista näytettävää on pahempi paikka määritellä. Mää kun oon taas 'vaihteeks' harrastanu virkkausta ja purkausta vuoron perään. Jotkut käsitöihin tarvittavat ruuvit on varmaan pudonnu multakökkäreisiin kun ei me ohjeet jakeluun ja aina pitää aloittaa alusta kun unohtaa miten se nyt sitten taas olikaan.


Mut ihmislapsella täytyy olla haaveita ja tavoitteita ja ihania kuvia mitä kattella ja kirjoja mitä hipelöidä, et vois toivoo ronspiraatiota konsanaan tulevan. Ja kyl se tulee uskokaa pois.


Eiks oo ihania värejä. Tämmönenkin sopis mulle varmaan tosi hyvin.. ;D

2 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Kirjojen selailu ja piteleminen on ihan parasta! Onneksi tietokoneen kanssa oli onni onnettomuudessa. Meilläkin on vaikka kuinka monta kertaa pitänyt ottaa varmuuskopioita, mutta niin vaan on jäänyt.

Mari kirjoitti...

Ostin saman kirjan itse itselleni synttärilahjaksi ja olen ihan ihastuksissani. Tosi kauniit kuvat ja kivannäköisiä ohjeita. Ihan lähitulevaisuudessa tuskin toteutan mitään kirjasta, mutta pelkästään sen selailu on antoisaa.