sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Hei, se ompelee

Nyt kun on pakosta ollut tuo neulomus- ja virkkauslakko sai ompelukone osakseen ansaittua huomiota, jota sen ois pitäny saada jo aika päiviä sitten. Kone on jostain syystä jäänyt suureen paitsioon kun mää vaan oon virkkaillu ja neulonu. Eipä se haava estänyt ompelemasta, joten tässä ois Paffilla polkaisun tulos.


Kaavat on piirretty Burdasta, mutta älkää vaan kysykö mistä numerosta. Mää lainasin niitä lehtiä kirjastosta tappiin asti ja uusin monta kertaa, sitten viimeisenä iltana hirveellä kiireellä piirtelin kaikkia kaavoja, et sais aamulla vietyä ne takaisin eikä tulis sakkoja maksettavaksi. Enkä tietenkään muistanu ottaa ylös mistä numeroista mää kaavoja piirtelin. Sitte ommellessa mää mietin onko kaikki osatkaan tullu piirreltyä.


Tää kangas on ollu mulla jo kauan kauan ja jouduin vähän säveltämään ja sovittelemaan et sais kankaan riittämään ja se tulikin käytettyä niin tarkkaan, että jouduin roskistakin kaivelemaan saadakseni olkaimet tehtyä. Pidempikin hame saisi olla mutta kun ei niin ei. Nyt sitä voi oikeastaan käyttää vain matalien kenkien kanssa, koska korkkareitten kanssa se näyttää liian lyhyeltä. Lopputulokseen en ole ihan tyytyväinen, varsinkaan etuyläosaan. Se on jotenkin kökkö lähempää tarkasteltuna. Eli ne kuukuisat sata mokaa tuli taas tehtyä! ;D


Tässä lopuksi vielä pieni prinsessapyörähdys uuden hameen kanssa. Se piti vielä sanoman, että mekkosen alla on joskus kirppikseltä ostettu tummansininen mekko. Se vähän näkyilee tuolta, mutta kerrospukeutuminenhan on nyt muotia. Jotenkin tuntuis kivalta tehdä tähän vielä joku pieni bolero tai jotain ja ehkä teenkin, nyt ei vaan ole ehtinyt koneen kanssa surruttelemaan sattuneesta syystä josta postailen sitten vähän tuonnempana heti kun kerkiän.

Ei kommentteja: