maanantai 11. tammikuuta 2010

Pipo on pää asia

Mun Miäs pyysi neuloon sille pipon. No, mähän tein työtä käskettyä vaikka piänellä viiveellä tosin. Ny ku on ollu noit pakkasii, joista suamalaiset tykkää nii pipo on noussu pääasiassa pää asiaksi ja viäl lämmin pipo. Neuvoteltii ton Miähen kans sit minkälaista lämmitintä hää tarttee nii mää sit testailin ja purkasin erinäisii tuatoksii ja sen seurauksena synty tosi PAKSU ja LÄMMIN pipoke.


Malli: Pentti-pipo (oma ohje)
Lanka: Novitan Isoveli ja 7-veikka
Puikot: Nro 4 (!) pyörö ja sukkapuikot


Mää päätin pitää itte tän turkoosinkirjavan. Kyllä passa ulkoilla ja saa kunnolla vedettyy silmille. Miähen pipoon tosin joudun laittamaan puuvillaisen kaitaeen sisälle ettei kutittais niin paljoo. Miähel ku ei oo tukkaa joka pitäis villan irti päänahasta. ;)


Sit viäl vähä lanka-asiaa. Tän ihanan värisen kerän lisäksi oon ostanu kuus kerää Isoveljee ja kolme 7-veikkaa mut en viitti esitellä niit kuvin, koska ne on nii tavallisii, mut tää herkkuväri piti päästää näytille. Täst tulee myssy kaulahuivin kaveriksi. Nii ja Miähel pitäs viäl neuloo kans kaulahuivi ja Poika pyys Cousteau- pipoo, jota Tytärki on oottanu ties kuinka ja kauan ja kaulahuivii kans. Ettei täs tyät pääse loppumaan.

Rapsakkata viikkoo kaikil vaan.

Ei kommentteja: