maanantai 8. helmikuuta 2010

Menin lankaan enkä päässyt pois


JÄRKYTTÄVVÄÄ, JÄRKYTTÄVVÄÄ!! Tuakaa mulle tiapamia tai muuta rauhottavaa ja äkkiä tai mää rojahan laattialle ketarat oikosennaan. Mää nääs rohkaisin kurjan luantoni ja tein lankainventaarion. Eläkää luulko että nuo on tyhjiä lootia. Ne on täynnä, ihan tumppaamalla täytetty.


Kahtokaa vaikka. Väriä löytyy ku vaan alakais tekemään. Voi elämän kevät ja kukkiva nuaruus. Kyllä mää tiäsin et noit lankoi ON vaan en osannu aatella kuinka PALJON. Mun reilu arvaus jäi kolmanneksen piäneksi.


Täs ois sukkalankaaki tarjolla kahen lootan verran. Ja huamatkaa etten mää punninnu keskeneräsiä ja niitä keriä jokka on kiinni niissä. HUH, mulla on, ja ny käy kipiää, lankaa 15 KILOO ja 735 GRAMMAA. Ei voi sanua että hiljaa virtaa Don ku se virta käy vaa kiihtyvällä vauhilla kotiapäin eikä ulospäin. Jaa ja ku ottaa huamioon et mää menin ny läpi lankakaapin ja viäl ois kangaskaappiki ja mitä siäl sit o. Mul on paha aavistus. Oonks mää tullu mun Isääni. Seki kerää kaikkee niinku rahoi, cd-levyi, elokuvii, kirjoi, lasii yms. mut en o kyl koskaan kuullu et sil ois lankaa tai kankaita. Vai pitäskö mennä tarkistamaan sen kellari jos vaikka siel ois joku salapiilo. :D :D :D

3 kommenttia:

Santramaikki kirjoitti...

Mää olen kyllä sitä mieltä, että lankojen hamstraus on mitä jaloin keräilyn muoto!

mariia kirjoitti...

Onhan tuota tavaraa! Mie olen nyt päättänyt olla ostamatta lankaa. Tammikuussa piti tarpeeseen hankkia 450 g, mutta neulottua tuli 1550 g. Enkä osta, vaikka vastaan tulisi miten hienoja tarjouksia! Vaikiaa tulee olemaan.

santra kirjoitti...

Santramaikki: Kiitoksia, tuo lohduttaa kummasti.

Mariia: Pitäispä kokeilla tuota samaa, ettei osta enempää kun saa neulottua. Saas nähä kuin neulojan käy.