maanantai 19. huhtikuuta 2010

Smurffin laki

Jos joku voi mennä pieleen, se menee pieleen..... ainakin melkein kokonaan, mut ei ihan, siis puoliksi kuitenkin.

Mullahan nääs oli vielä jäljellä tuota Samos Lollipoppia, jota ostin muinoin 0,50/kerä ja kun vastaan sattui tulemaan ohje just tuolle langalle niin tekasinpa sitten tuommoisen taikaboleron.


Ohje: Moda 3/2006 Taikabolero ohje nro 14
Lanka: Novita Samos Lollipop
Puikot ja koukku: Nro 5 ja 4 (muistaakseni)

Muokkasin ohjetta sen verran et kun reunaan ja hihansuihin olisi tullut Novitan Tango Fania niin sen sijaan virkkailin tommosta pylväsjuttuu. Ja sitte mää kattelin itteeni peilistä ja nyrpistelin nokkaani. EN TYKKÄÄ. Joku siinä mättää ja sitä paitsi alareunassa on tommonen kanan pyrstö. No, siinä pähkäillessäni tekasin langanjämistä puseron ohjeella, jota oon käyttäny jo kaks kertaan aiemmin. Ensimmäisen puseron tein ANILIININPUNAISENA ja toisen VALKOHARMAANKIRJAVANA.


Ohje: Sitch'n bitch, Laura-Jean Bernhardson Namupala s. 181
Lanka: Novita Samos Lollipop
Koukku: Nro 5

Ja kuten huomaatte jouduin kikkailemaan lankojen kanssa kun tuo kirjava ei sitten riittänytkään, mutta siihen mennessä olin jo hoksannut mitä näille kahdelle vaatteelle teen. Tosin se Smurffi hyökkäsi nyt tässä kohtaa kimppuun, tai oikeestaan jo sillon kun aloitin puseron virkkaamisen, mutta huomasin sen vasta sitten (no tietenki) kun pusero oli VALMIS ja sovitin sitä PÄÄLLE. Tai siis yritin sovittaa. Tai siis kyllähän mää sen päälle sain, mutta ihmettelin et miks se on niin tiukka ku samalla ohjeella oon tehny ennenkin. LUKIHÄRIÖ. Olin kattonu silmukkamäärän VÄÄRIN. Ja ketale mää ajattelin, ja MINÄHÄN EN AINAKAAN PURKAA. Ja heitin molemmat rievut pesukoneeseen värin kanssa.


Joo no, tästä tuli kyllä ihan siedettävä. Väri tarttui hyvin eikä ole muuta kirjavuutta kun langassa jo ollutta.


Mutta tuota puseroa en sitte päälleni pistä. Näytän siinä balkaninmakkaralta jonka kuori kiristää. Tyrkytin sitä jo yhdelle hoikalle ja sirolle ihmiselle ja katsotaan jääkö hälle kun sovittaa vai tehdäänkö siitä kasvimaalle variksenpelätin.

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Hyvin onnistui värjäys ja muutenkin näyttävät kauniilat molemmat!

Paksu Leidi kirjoitti...

Sitä mää sanon, että kekseliäisyys palkitaan... ja variksenpelättimet on vihasii... (taas meni tantut ohi suun)!

Limeadine kirjoitti...

Paranivat värjäyksellä, eivätkä niin huonoja olleet alunperinkään!