tiistai 10. elokuuta 2010

Näyt orvoki ja lemmiki ja strasselituko risteykselt


Toisaalt tän postauksen vois otsikoija myäs et 'vanha verho uus elämä', mut ko kerranki pääs lainaamaan suurta runoilijaa Heli Laaksosta nii pitihän semmonen tilaisuus hyväks käyttää. Tää kankas nääs on niist mun Anopin jäämistä, joita rahtasin melkeen vuas sitte kotio. Ja em palioo valhettele ko sanon et oon tehny tätä mekkoo koko kesän tai ainakin melkeen. Se jumittu noijen olkaimien ompelemisee. Oli muka nii vaikeeta saaha aikaseks mokoma juttu.


Kaava on MODAsta 3/2007. Mää kyl tykkään tost kankaast, mut onks tää malli sittenkää mulle hyvä. Mun vatta pömpöttää ja näyttää siltä et oisin raskaana, mut nykyään ei kukaan enää kysy et ooks sää raskaana, vaan ne sanoo et SÄÄ OOT LIHONU.


Nii et tuliks täst liian tyttömäinen viiskymppisel kurpal??

Huamatkaa et alushame on keltane ja vieläki liian pitkä vaik oon lyhentäny sitä jo kaks kertaa. Sitä paitti ko mul on tommonen ruma selkä (täynnä luamii) mää oon tekemäs hihatin/boleroo, mut arvatkaas onks seki viimeistelyy vaille valmis. Mää en muka kerkee, mihin mun aika sit menee oikeen.


Täs ois viel yks kiekaisupusero, joka on valmistunu jo ennen juhannusta mut saamattomuuresta en oo saanu kuvattuu ja postattuu sitä. Kaava on MODAsta 6/2006.


Pannaas tähä loppuun viel lainaten Heli Laaksosta.

Vinkei yksinäisil naisil 4

Sit ko sul see miäs jo o.
Pirä privat pelle-showt hänel sillo tällö.
Silut häne tukkatas nii et pälvikalju alkka.
Pirä Biltena- ja Motoneti-luettelo käre ulottuvil.
Virkka play-offiseihi kaksmetrinen kannustushuiv
ja an lupa karotta.
Ol see verra hull, et miäs voi kavereilles kehuta:
see hautto muni mun karvalakis uunim pääl.
Näyt orvoki ja lemmiki ja
strasselituko risteykselt.
Hanki anopisilmäfärisep piilolinssi.

2 kommenttia:

Amalia48 kirjoitti...

On vähän tua kesä ollut kiireisen puoleinen kaikilta osin, -vaen parempi myöhäänkii tulla vieraisille....vai ootko eri mieltä.?
Siehä vast oikee epeli oot käsistäis, kun taiten syntyy vaik mimmost hörhellöö ja viel noi sipsakka likka on noita piälleen vetämässä.

santra kirjoitti...

No saapi sitä vierailla aina ku kerkiää, kyl nää jutut tääl pysyy. :) Ja kiitoksii kauniista sanoista.