perjantai 22. huhtikuuta 2011

Mä oon rinsessa


Tai ainakin musta tuntuu siltä ja se on kokonaan ystäväni E:n ansiota. Sain häneltä tämän tunikan joka oli hänelle epäsopivan kokoinen. Jouduin sitä pikkuisen tuunailemaan, ennen-kuvaa ei ole kun en ajatellut postata tätä tänne, mutku ei oo muutakaan nyt tarjolla. Elikkä (kaupan kassojen suosima sana), hihansuut oli noiden pitsien jälkeen rypytetty ja olivat muutenkin 15cm liian pitkät mulle. Purin ne pois ja lisäsin pitsien alle vain tuollaiset suikaleet ja jätin hihat puolipitkiksi. Hihansuissa oli myös tuollaista kirjontaa ja yli jääneestä kankaasta sain kaula-aukkoon kolmion sitä pienentämään, kun oli napaan asti auki, no, ei ny ihan mutta melkein. Kolmiota asettelin ja purkasin neljään kertaan ennenkun se istui kunnolla.


Asuun kuuluu ehdottomasti turkoosit varpaankynnet.


Niin ja tietysti villasukat ja tuollaiset KÄÄK-läiskittyneet säärystimet, vai mitkä ne on kun ulottuvat reisille asti, ja jotka eivät pysy ylhäällä kuin vähän aikaa pesun jäkeen. Tää homma taitaakin luiskahtaa itämaissävytteisen Peppi Pitkätossun puolelle.


Vaan nouseeko sillä rauta.......1000g ainakin..... (siis kumpaankin käteen)........ :D :D :D

(kaikkee sitä ihminen meneekin tekemään huvittaakseen itseään sadesäällä)

4 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

Nyt sit vaan äkkiä lento tänne ja tiara päähän! Muut rinsessat kohta tulloo.. :D

santra kirjoitti...

Sarita: Voi kiitoksia paljon kutsusta, mutta matka on sen verran pitkä, etten ois tainnu ehtiä elokuvan alkuun paikalle. ;) Toivottavasti teillä oli kivaa eikä herneet eksynyt patjan alle, vaikka se luvattiinkin talon puolesta antaa. ;D

Pirena kirjoitti...

Ihana tunika on väriä myöden, tykkään.

Suvi kirjoitti...

Vau mikä värimaailma! Turkoosi on ihanaa, minulla vitosen puikolla neulottava pörrölanka etsii vielä itseään neuleena ja ... luomuksena.
Siitä revontulesta, tajusin vihdoin, että silmukoiden lisäys tapahtuu neulomalla edellisen kerroksen välisten silmukoiden välisestä langasta uusi silmukka. Mutta mulla toimii tuo plagiaattikin.