sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

VäRiTeRaPiaa

siis RI TE RA PI AAOli ihan pakko jatkaa turkoosilla rojektilla, kun sain uuden ronspiraation ennenkun olin saanut edellisetkään sukat valmiiksi. Tällä ohjeella oon tehnyt kahdet sukat ennenkin, yhdet harmaat Isännälle ja toiset mulle, liila/punanen/vihreä sekoituksella raitasukkana.

OHJE: Novita Kevät 2011, löytyy myös TÄSTÄ LINKISTÄ
LANKA: Novita 7-veikka turkoosi väri 350, 7-veikka Polkka väri 837, lankaa kului yht. 160g
PUIKOT: Nro 3,5 bambu


Raidotuksen tuosta kirjavasta annoin tulla sen mikä sattui tulemaan. Resorissa se natsasi aika passelisti,  mutta ois ehkä voinut kohdistella noita toisiakin raitoja.


Lopputulokseen oon silti aikas tyytyväinen. Väri on niin namuskainen jotenkin. Tuo turkoosi puhuttelee mua tätä nykyä kovastikin. 

Turkoosi puhuttelee mun makuhermojanikin. Oon ihan addiktoitunu noihin hedelmäturkkareihin. On pakko ostaa aina uus pussi kun edellinen on mennyt kurkusta alas.

Nuo Mymmelitkin tahtoi kaupasta mun matkaan ihan väkisin, vaiken Muumimukeja muuten kerääkään. Mulla on Pupumukeja tusina ja niitten keräily alkoi kutojapupusta. :) Kuinkas muuten. Mutta ajattelin että nuo kyllä passaa sinne sekaan laittaa.

Ja kerta kiellon päälle. Lidlistä puuvillalankaa heräteostona. Viimeiset pussit noukin ennenkun äiti ehti paikalle. ;D

 Mutta mitä ihmettä?? Onko täällä on ollu joku rallikilpailu? Lippukankaita on levällään pitkin pöytiä ja jotain kummaa suristelua on alkanut kuulumaan ompeluhuoneen suunnasta. Mitäköhän se siellä oikein huokailee ja vinkuu? Taitaa pistellä itseään nuppineuloilla..........onkohan se fakiirien sukua?

2 kommenttia:

helena kirjoitti...

Oi, turkoosi! Iiiihania kuvia ja hienot sukat!

santra kirjoitti...

Kiitos. Nyt kun sai tuon 'pakkosaadaheti' neulomisen tehtyä on ollut ihan kiva vaihteeksi ommella.