sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vihdoinkin .....


..... valmistuivat jo elokuun alussa aloittamani sukat. Isot mulle, mutta ei tähän hätään olut isompaa jalkaa k äytettävissä mallin työhön. 
Näistä tuli vähän sekasikiöt. Tiesin kyllä, ettei kovin kirjavaan lankaan kannata mitään kuvioita neuloa, mutta kun tahtoi nyt kokeilla. En vaan osannut päättää minkämoisia palmikoita laittaisin, niin tuli sitten kokeiltua kaikenlaisia. 


Lankana on Dropsin Big Fabel, puikot nro 5, väri 542p. Lankaa kului n. 100g. Eli kahdesta ostamastani kerästä tulisi vielä toisetkin sukat.


Langat ostin menomatkalla pohjoiseen täältä Lahden Kärkkäiseltä ja vitosen bambupuikoikin. Kuinkas sattuikaan, että jätin kaik sukankutimeni kotiin. Olisi ollut tarjolla vaikka mitä herkkuvärejä. Ostin sitten vain tuon vihreänkirjavan ja turkoosinkirjavan langan, kaksi kerää  kumpaakin väriä. 

Seuraavia sukkia tehdäänkin sinne sukkasatoon. Aloittelin sen pienesti. Siitä seuraavaksi.

6 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Sama ongelma mullakin;tykkään palmikoista ja kirjavista langoista! Niiden yhdistäminen ei vaan oikein kannata,hukkaan menee jompikumpi;)
Mutta kauniit sukat joka tapauksessa!

Raitalammas kirjoitti...

Kärkkäisellä näyttää olevan aikamoiset valokoimat!

Jenni kirjoitti...

Kivan näköset sukat! Itellenikin tekisin palmikoita jos vaan millään osaisin (tai viittisin yrittää opetella). :)

santra kirjoitti...

Joskus nuo pätkärääkätyt langat yllättää siinä, miten ne värit asettuu. Riippuu kai vähän siitä minkä kokoiseen jalkaan alkuperäinen värimalli on tehty. Jos jalka on paljos pienempi tai suurempi niin värit ei asetu samalla lailla.

santra kirjoitti...

Kyllä. Näissä hyllyissä oli Dropsin lankoja. Novitan langat oli vastapäisellä hyllyrivillä.

santra kirjoitti...

Kiitti. Ehkä se palmikon hinku yltyy joku päivä niin suureksi, että on pakko opetella. ;D