maanantai 17. joulukuuta 2012

Sankari sukkahousussaan

Osaan odottaa
Panda lähdössä Likkalapsen kanssa pissauskeikalle.
Ensimmäinen viikko  koirulin kanssa takana.
Tosi oppivainen ja kiltti koira.
On tottunut talon sääntöihin yllättävän helposti.
Ymmärtää jo, ettei makuuhuoneeseen ja työhuoneeseen (johtoja) mennä, eikä yritä tullakaan vaikka istuisin koneella ovi auki.
Tykkää kulkea metsässä ja upottaa päänsä lumihankeen.
Lenkin jälkeen on joutunut aika kauan kuivattelemmaan turkkian kodinhoitihuoneessa.
Vatsakarvoihin tarttuu lunta ja ne muodostavat peukalonpään kokoisia palluiroita heijastinliivistä huolimatta.

Siihen pulmaan yritin tehdä jonkinlaista aluspukua käyttäen mallina heijastinliiviä.


Panda antoi pukea tuon sukkahousun ihan kiltisti päällensä, vaikka siinä onkin tuommoinen kaulus.
Tämä on nyt tämmönen prototype. Muuten ihan jees, mutta kastuu eikä kuivu kovin nopeasti.
Lumipampulat on toki vähentyneet vatsan alta,mutta kyllä niitä vielä tulee etenkin jalkoihin. Täytyy kehitellä jotain. Tai sitten kaivaa puikot esiin ja ryhtyä neulomaan villaista pukua. Se ei ehkä kastuisi niin kuin puuvilla/tekokuitu/taimikäsenyton-kangas. :)
Ai niin. Tuunauksen tästä tekee se, että kangas on Äiteen vanha puolihame. ;D

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Jos oikein kertyy lumipalloja niin me sulatetaan ne suihkussa lämpimällä veellä..ja sitten pyyhekuivaus. Muuten kestää tosiaan kuivuminen iät ja ajat ja meiän neiti inhoaa kuivattelua..:)Tommonen aluspuku vois olla kätevä!

Anonyymi kirjoitti...

Mami on yrittäny pukee mulle useempaan otteeseen jotain suojavaatetta, mutta minäpoika panen hanttiin oikeen hampaitten kanssa.. Vastustan sukkapukuja henkeen ja vereen! Onneks Mami on jättäny mut rauhaan toistaseks. Taas kun tulee kylmä, niin varmaan tapellaan...Ou-Yee...

MarSu kirjoitti...

Äitinsä poika on kun antaa pukea :) Piki rakastaa pieniä vaatteita, ja onkin sitä mieltä että mm. lahjaksi ostetut vauvanvaatteet pitäis pukea sille. Viime talvena puski päätään päättäväisesti pipoon, mutta eihän se ollut koirankallolle ergonomisesti suunniteltu :( Jos siis Sulta loppuu virkkuuideat, niin suunnittele meille koirapipo ;)
Jos huomaat, että tassuihin alkaa kovasti lunta paakkuuntumaan, niin kannattaa leikata anturoiden välistä karva lyhyemmäksi. Tai sitten neulot söpöt Pandan hyväksymät liukuestetossut :D

santra kirjoitti...

Kokeilin tuota suihkuttelua eilen. En ollut vielä koiraa suihkutellut, enkä tiennyt kuinka se siihen suhtautuu. Vähän arasteli, mutta hvin se kuitenkin meni. Pääsee ihmisten ilmoille nopeammin, eikä tarvitse niin kauaa olla yksin. :)

santra kirjoitti...

Älä sinä Mosse tappele tommoisia hyviä asioita vastaan. Anna Mamin vaan pukea lämmintä päälle, kun kylmä tulee. Tarkenet olla kauemmin ulkona pakkasella. :)

santra kirjoitti...

:D. Hassu Piki. Noita koirapipoja oon nähnyt, jossain kästyökehdessä tai kirjassa, kun vaan muistais missä. Anturakarvoja oon koittanu lyhentääkin, mut ei oo oikeen sopivia saksia siihen. Tylppäpäiset on vähän tylsät ja ompelusaksista toiset on kömpelöt ja toiset niin teräväpäiset, etten tohi niillä leikata, ettei tapahdu mitään haaveria heti alkuun. LiukuESTEtossuista Panda ei taitais tykätä. Se hakee palloa kauheella vauhdilla ja takas tullessa jarruttaa 'nelipyöräluisulla'. ;D