tiistai 28. toukokuuta 2013

13 nappia


 Mieheni ehdotti pikku trippiä Tallinnaan. Oukkei, tuumasin, mut mä haluun sit käydä Karnaluksissa.
Sinnehän me sit ensin suunnattiinkin.


 Ihan mua jänskätti siellä oven takana, kun painoin summeria.
Oven takana Liisa pääsi ihmemaahan, tai siis Santra. :)


Vaikka mun pitkässä ostoslistassa ei lukenutkaan kuin tuo 13 nappia, niin ei pidä luulla etten sieltä muuta ostanut. :) Sitä paitsi voisin antaa Miehelleni kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Kun mää uppouduin noihin lankoihin Mies istui löytämänsä keittiöjakkaran päällä lukien satamasta ottamaansa lehteä ihan rauhassa. Melkein kuulemma nukahti siihen. Miksei siellä vois olla semmosta miesnurkkaa sohvineen ja autolehtineen? Vai oliko siellä? En mää mitään nähnyt ku ne langat. ;D

Pöh. Mä koitin kääntää kuvan mut se jotenki linttaa kerät  kokoon, joten olkoon noin.
Noi  Highland Tweedit on mulle uusi tuttavuus. Vähän paksumpaa kuin Hand-dye Effect, josta Äiti on tehnyt sukat (kaksinkertaisesta langasta kun ei jaksanut värkätä niin ohuen kanssa). On pessy ja pitänyt eikä ne ole menneet miksikään. Ihania värejä. Siellä oli vaan yksittäiskeriä, joten jonkun muunkin mielestä ne on olleet ihania värejä.


 Zimba Topeista ois tarkoitus tulla pieni neuletakki tai -pusero. En tiiä vielä.
Tuo räikyvän värinen on pariin pipoon efektilangaksi. Kamera ei anna oikeutta Cashmere Goldin värisävylle. Se on luonnossa syvemmän punainen. Ostin tuon langan hyvän tarjouksen ja värin takia itelle neuletakkilangoiksi.Nämä ovat siihen takkiin napeiksi. Seitsemän ostin ja toivottavasti riittävät jos niitä tarviin.


Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä ne 13 nappia. Voiko napit suloisemmat olla? Vauvan villapukua varten. Kunhan saisin sen vaan valmiiksi. Vauvaneuleita saattaa tulla lisääkin. Minusta nimittäin leivotaa mummellia. :D

2 kommenttia:

Paksu Leidi kirjoitti...

Eikö olekin hienoo tulla mummiksi!!!! Kyllä vaavi voi koreilla kauniissa neuleessa, kun napitkin on noi söpöt. (Mä varmaan söisin noi tollaset napit....!!?)

santra kirjoitti...

Toivottavasti nuo passaa siihen neulepukuun. Jos ei niin täytyy ostaa uudet ja laittaa nuo johonkin muuhun neuleeseen. Sille pikku Pirpelille tietenkin.