maanantai 5. marraskuuta 2007

Huitase huiviin

Tässä päivänä muutamana tuli meikäläiselle asiaa tuonne suureen metropoliin elikkä Helsinkiin suu- ja sorkkatautien klinikalle... uups, ei ku suu- ja leukasairauksien klinikalle, josko ja josko mitä, mutta ei onneksi mitään kuitenkaan. Hammaslääkärini nimittäin meinasi, että purukalustoo pitäis rassata noitten päänsärkyjen takia, mut toinen sanoi, et höpö höpö. Nyt on sitten asian tiimoilta todistettu röntgenkuvien kanssa, että minulla on aivot (ihme ja kumma), leukaluut sekä niska- ja selkäranka. Ja mikä ihmeellisintä, ne on suurinpiirtein oikeilla paikoillaan. ;o No, einvei aasinsiltaa pitkin varsinaiseen asiaan. Piti tietysti ottaa mukaan jokin käsityö, tässä tapauksessa salomoninsolmuhuivi, jos vaikka joutuu odottelemaan pitemmänkin aikaa. Ei tarvinnu, mut sain työn hyvälle alulle. Paitsi, että kotona jouduin purkamaan puolet pois kun huomasin virheen.


Huivi on tehty Aino-langasta ja lankaa meni melkein kaksi kerää eli 200g. Tykkään tuota Ainosta jostain syystä kovasti.Tämä ei ollut ensimmäinen solmuilla tehty huivi, joten esittelen niitä nyt sitten joutessani.


Kitten-mohairlangasta tehty hempeily huivi, jonka annoin äidilleni. Helmassa on helmiä, vaik'ei se näykään kuvassa kovin hyvin.


Kolibri-langasta tehty huivi. En kauheasti pidä siitä miten nuo värit asettuu huivissa, mutta tulipahan tehtyä.


Nalle-colorista taas tuli mielestäni oikein kivannäköinen huivi. Siit voisi tehdä toistekin tuollaisen. Tämä huivi meni kälykälle, joka piti siitä kovasti. Sopii hyvin mustien vaatteitten kanssa.


Tämä meni tilaukseen ja on myös Kitten mohairista kuten tuo toinenkin vaaleanpunainen, mutta hapsuilla kuten näkyy. Ensimmäistä lukuunottamatta huivit on tehty viime talvena. Etten ole nyt ollut näin ahkera meinaan. Että silleen. Kiitos vaan kännistä... uups ei ku käynnistä täällä blogissani ja hyvää viikkoa kaikille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita huiveja :)

Anonyymi kirjoitti...

Nytpä vasta huomasin, että hyvänen aika, sehän on tehny tätä blogiaan vuos'tolokulla jo!

Sairaan hienoja :) Löytyykö tää ohje jostain?
Näin yövuorojen ratoksi on kiva lukea sun blogia. Pysyy paremmin hereillä, kun harvemmin oon kesken nauramisen nukahtanut :)

Mut kerrrrtakaikkiaan. Taitava tyttö! Ja onhan noita taidonnäytetteitä kotihyllylläkin ja usein tuossa olkapäiden välissä olevalla hattutelineelläkin :)