tiistai 30. syyskuuta 2008

Inarin värit

Kyllä sitä inehmo miettii pohjoiseen matkatessaan, että minkä julumetun takia pittää ajjaa ihtensä näännyksii asti, oisha niitä mökkejä muuallaki. Perille päästyä sen taas muistaa.

Nää värit,


sammaleet,


kivet


ja puut.

On ku näläkänen pääsis herkkupöyvän ääreen ja hykertelis käsiään. Kyllähän miekii kalastelen niin kauan ko pysytään venneesä. Vaan ko rantauvutaan vapa lentää varvikkoon ja kameran kanssa konttaan ja pyllistelen puskissa.


Sen verta vois vielä seleventää, että puskissa pyllistelyn lisäksi tuli epävirallisen kalakisan voitto kalan mitalla. Isäntä kyllä väittää, että vejin ylös alamittaisia taimenia. Sillä vaan nenänpää vihertää kun ei ite saanu jalokalaa. Vaan hyvin ne näytti sillekin maistuvan paistettuna. Tätä täytyy kehua retostella kun tää oli semmonen 'vans in ö laif taim'-juttu. Ja herää kysymys kuinka paljon niitä kaloja ois tullukaan jos en ois yhtään konttaillu siellä varvikossa.... ;)

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Kyllä muuten kannattaa jatkossakin käkkiä siellä varvikossa... sen verran hyviä on nuo otokset!! Kyllä sulla on jotain silmää MYÖS kuvaukselle, liekköhän sukuvika... ;)