maanantai 1. syyskuuta 2008

Mää repsahrin taas

Ja mää ku ajattelin etten mää tarvii lankaa. Sukkii vaan ruppeen neuloon niin maan... ei ku siis niin paljon että, kun sitä lankaa riittää meinaan. 7-veikkaa on nääs 18 kerää varastossa korkkaamatonta ja jussii ja oivaa muutama kerä päälle ja nallee ja ne jämäkerät.....


Sofiaa piti ostaa ton värin takia ja kun se oli halpaa 1,5€ kerä, mut oliks se tarpeeks halpaa en tiiä. Ostin sitä sitten 14 kerää, ettei tarvii pelkkää kaulahuivia tehä. Mitään tiatoo mitä siitä teen ei oo tähän hättään tarjolla. Rosea ostin sitten ton värin takia. Mää en oo mikkään vihreen ihminen, mutta jotenkin tuo vihree tuntuu kiahtovan kamalasti. Mikä lie hamppuhippi pilkahtelee tuolta sisukista. On varmaan Amsterdamin syytä. Käytiin nääs tyttären kanssa neljän päivän reissulla ja siellähän niitä pössyttely paikkoja riittää. Niihin ois voinu suunnistaa silimät kiinni pelkän hajun perusteella. Mut me vaan uhrattiin aikaa Remprantille, van Kohhille ja Vermeerille. Bambua ja Woolia ostin Rosepipoo varten, Maijaa siks ku halusin ja toi Steinbach Wolle oli ihan heräteostos siis ton värin takia... ;))


Kirppiksiä kiersin pitkästä aikaa ihan lankasilmällä ja täsä on saalis. Ihan outoja lankoja meikäläiselle. Cara tarttui hyppysiin yllättäen ton värin takia ja kun sitä on 400g ja risat ajattelin siitä tulevan jonkun puseron tai jotain. Rafia tuli mukaan siks ku se näytti kivalta toi väri ja noi muut ku ne oli niin kivan värisii..... Toistanko mää itteeni? En kai. Mut mikä ois värin synonyymi. Ei täs sit ketään. Kohta mää värisen tonne hierojalle, mut sitä enne pitäis syödä jotain, vaikka jotain kivan väristä... salattii tai jotain. Tomaatti ois ainakin kivan värinen....... ;)))))

2 kommenttia:

MinskuH kirjoitti...

Oikein ihana repsahdus :)

Anonyymi kirjoitti...

täällä yks piripää-hamppuhippi rakastaa kaikkia sun vihreitä ja taitaa mennä lankakauppaan jahka tästä yövuorosta tokenee seuraavaan :)