lauantai 22. marraskuuta 2008

Myssytys osa 1

Kesäpuseron aiheuttaman tuhrautumisen purkaminen alkoi tämän myssyn tekemisestä. Olen nähnyt näitä myssyja monessa blogissa ja ihastuin siiten heti ja ajattelin, että joskus vielä teen sellaisen itsellenikin. Eikä se myssyn tekeminen jäänyt tähän yhteen, mutta ajattelin kuitenkin selvyyden vuoksi laittaa jokaisen omaan osaansa. Tulisi muuten niin pitkä postaus, ettei sitä jaksa lukea.


Myssy: Mario-myssy (blogista Jatta soheltaa)
Lanka: Novitan Aino
Puikot: Nro 5, pyöröt ja sukkapuikot
Huivi: Ketjusilmukkahuivi

Huivin tein viime vuonna ja olen käyttänyt sitä paljon. Se on ihanan lämmin. Lankana on myös Novitan Aino. Hamstrasin sitä muutamia keriä viime vuonna eri värejä, mutta tänä vuonna en ole nähnyt Ainoa missään. Siitä olisi mukava tehdä joku neule, mutta kun ei, niin ei sitten väkisin. Tähän settiin haluaisin neuloa vielä lapaset.

5 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

Hih, oon tehny samaa myssyä jo kaksin kappalein. Jopa mullakin valmistuu parissa illassa.. :) Hieno tuo punainen!

Minna kirjoitti...

Kiinnostaisko tehdä meijjän Maijalle hailuotolaisvillapaita, lasten kokoa? Jos lähetän aitoa luotolaisen pässin pökkimää vyyhdin ja ohjeen? Ja sillä työllä ei todella ole kiire, kun tekee riittävän suuren että sopii Maijalle vaikka 5 vuotiaana (nyt 3,5v)

Minna kirjoitti...

Joo-o. Kuuklailin vähä tuota paitaa ja se taitaakin olla melko työläs... Eli kunniasta saa kieltäytyä ja se on jopa suositeltavaa ;)
http://luovonpuoji.shop.wosbee.com/PublishedService

santra kirjoitti...

Olisi mukava tietää minkälainen ohje on, niin vois miettii onko musta sen tekijäksi. Että onko siinä joitain koukkuloisii, johon meikä jää roikkuu ku joku ahvenainen. ;) Tai erikoisii neukomistekniikoita tai kirjoneuletta tms. Ne taitais olla vähän liikaa mun taidoilleni.

santra kirjoitti...

siis neulomistekniikoita... hups... tuli kirotusvire ;)