lauantai 22. marraskuuta 2008

Myssytys osa 4

Kaikki edellä olevat rojektit ovat jääneet jäähy vaiheeseen tämän rojektin takia. Likkalapsen kun piti lähtiä toisen likkalapsen (ei oma) luokse kyläilemään ja tuumasin tekeväni tuliaisiksi jotain ja se jotain paisui yhestä moneen (taas). Kiivaitten uteluiden värimieltymyksistä jälkeen ei kun tumasta toimeen ja pitemmittä puheitta siitä piti tulla tämä....


Ja prikulleen ohjeen mukaan ja 8:n puikoilla tehtynä tulos oli tämä.... Ei tullu myssyä, tuli pipo. Miksi? Mikä mättää? Vähänkö harmittaa. Kaulahuivista taas en halunnut noin leveää kun tuo valkoinen, niinpä poistin mallikerrasta parit vinoilut keskipalmikon molemmilta puolilta. Kuva ei ole paras mahdollinen, koska mustaa on niin vaikea kuvata, ettei se näyttäisi niin mustalta ja hävittäisi kaikki palmikot piiloon. Huiviin olen 'tytyväinen' pipoon en. Tahtoo myssyn ei pipoa, vaikka saaja ei tietenkää tiedä minkälainen sen piti olla, jos ei kerro mitään.


Malli: Moda 5/2008 1 Huivi ja myssy (suunnittelija Lea Petäjä) (pitäiskö valittaa?)
Lanka: Novita Kaarna
Puikot: Nro 8 sukkapuikot

Sitten, ettei hommat loppuis lyhyeen ajattelin tehä tähän vielä palmikkolapaset (tehty 'puolikkaiksi') JA kun Kaarna-lankaa jäi 78g koitan josko tulis Mario- myssy....

Ja nyt kaiken tämän löpinän ja postaamisen jälkeen (kuka käski tehä kaikki samalla kertaa, jättää kaikki yhteen iltaan, häh) meikä on rätti, poikki ja 'tyhmiin' ammennettu ja lähtee ny olkkarin lattialle tyynyn päälle köllöttelemään.

3 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Kivoja myssyjä ja huiveja ja tumppuja olet tehnyt! Jellonasetti on mun suosikki :)
Harmi, ettei Modan ohjeen myssystä tullut sellainen, kun piti!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Kommenttisi perässä tänne tulin. Kivoja myssyjä ym. olet tehnyt.
Ei aina nuo ohjeet oikein toimi - harmi.
Tee vain samanlainen huivi kuin minä tein. Se on ihan vinkeä käytössä ja helppo tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Heheei!
Olen muuten käyttänyt ihan hurjana tuota pipoa ja huivia! Edelleen jatkuvalla syötöllä ovat päätä ja kaulaa koristamassa. Siis kiitos niistä, ovat aivan huippuja! :)