maanantai 9. helmikuuta 2009

Yhet tylsimykset toiset namuskat


Sain taas idean sukkiin, mutta sisäinen nipottajani heräsi jälleen ja rupesi nipottamaan langan sävystä, siksi tämä lanka ei halunnut ollenkaan tulla ideani sukiksi. Siksi niistä tuli tylsät.


Malli: oma
Lanka: Novita 7-veikka
Puikot: nro 3

Ne ovat isot mulle, mutta en ajatellutkaan niitä itselleni. Mutta nää toiset on mielestäni oikeen namuskaiset. Tykkään väristä ja tykkään mallista, joka ei ollutkaan niin vaikea mitä ensin kuvittelin.


Malli: Novita syksy 2007 ekstra
Lanka: Novita 7-veikka
Puikot: nro 3

Otin puikoiksi kolmoset, koska ohjeessa oli enemmän silmukoita kun käytän yleensä omia sukkia tehdessä. Mutta enpä ottanut huomioon, että varressa ei ollut ollenkaan kavennuksia vaan samalla silmukka määrällä mennään nilkkaan asti, joten en sitten tehnyt niin pitkiä kun ohje sanoi. Ensinnäkin niistä olisi tullut yli polven sukat ja toiseksi liian tiukat ylhäältä, koska satun omistamaan myös pohkeen pollukan.


Nämä piti tulla itselleni, mutta innoissani neuloin terät hivenen liian pitkiksi. Sattaa haitata käytössä, mutta en kyllä viitsi purkaa. Ajattelin sitten antaa ne yhdelle ystävälleni, mutta kun molemmissa sukissa on virheet kärkikavennusten kohalla. En tiiä huomaako niitä, mutta itse tietää ja kun katsoo niin näkee. Voisin tehdä ohjeella uudet sukat, mutta silmukkamäärää pitäisi tarkistaa, jotta voi vähän muotoilla vartta nilkkaan päin neuloessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja sukkia molemmat pariskunnat! Eikä nuo sinisetkään nyt ihan tavikset tylsimys-7-veikkavyötesukat ole, kuten täällä usein valmistuu:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi huokaus. Kauniita ovat kaikki mitä oot tehnyt.
Saanko linkittää sinut sivuiltani?
Käy laita viestiä etenkin jos linkin haluat poistettavan.